Έρχονται βροχές και καταιγίδες στη Μαγνησία

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2018-06-23 07:17:52
Έρχονται βροχές και καταιγίδες στη Μαγνησία

Παρά το ότι το ημερολόγιο δείχνει πως μπαίνουμε σε μία εβδομάδα στον Ιούλιο, ο καιρός δείχνει σα να μπαίνουμε στο φθινόπωρο…
Ο καιρός τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, χαλάει για τα καλά, με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, ενώ την ερχόμενη Τρίτη και την Πέμπτη προβλέπεται να σημειωθούν μεγάλα ύψη βροχής στον Βόλο.
Μάλιστα κάποιοι μετεωρολόγοι μιλούν για πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ οι καταστηματάρχες των καλοκαιρινών κέντρων εστίασης και διασκέδασης μάλλον θα πρέπει να προνοήσουν για τέντες και αδιάβροχα.
Αναλυτικότερα από σήμερα το βράδυ προβλέπονται ασθενείς βροχές, που ίσως ενταθούν τοπικά και σημειωθούν και καταιγίδες, κυρίως τα ξημερώματα της Κυριακής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σήμερα από 21 μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου. Αύριο συνεχίζονται κυρίως το πρωί οι βροχές με βελτίωση αργότερα και τη θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση και να κυμαίνεται από 18 μέχρι 23 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα υπάρχει πιθανότητα βροχής και συννεφιά, με το θερμόμετρο να δείχνει 19-24 βαθμούς, ενώ την Τρίτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που ίσως προκαλέσουν πλημμύρες, καθώς κάποια μοντέλα δίνουν μέχρι και 80 χιλιοστά ύψος βροχής στον Βόλο… Η θερμοκρασία θα πέσει και θα κυμαίνεται από 18 μέχρι 20 βαθμούς. Την Τετάρτη ίσως σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, όχι όμως τόσο έντονες όσο την Τρίτη, με το θερμόμετρο να δείχνει 19-24 βαθμούς, ενώ οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες επιστρέφουν την Πέμπτη, με το θερμόμετρο να δείχνει 18-20 βαθμούς Κελσίου. Τέλος και για την ερχόμενη Παρασκευή προβλέπονται βροχές και θερμοκρασία 18-22 βαθμούς.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με ανακοίνωσή του συστήνει προσοχή όλο αυτό το διάστημα στους αλιείς και τους κατόχους σκαφών.



Ζαγορά Πήλιο