Μπουρίνι στο Βόλο -Πού αναμένονται βροχές (video)

Όλα τα νέα
ert.gr
2018-07-07 18:00:22
Μπουρίνι στο Βόλο -Πού αναμένονται βροχές (video)

Το μπουρίνι ημίωρης διάρκειας στο δυτικό Πήλιο προκάλεσε ζημιές και κυκλοφοριακό χάος σε μήκος πάνω από 25 χιλιόμετρα, από τον κόσμο που εγκατέλειπε τις παραλίες. Τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν, ενώ στο ύψος του εργοστασίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής η παραλιακή του Βόλου έκλεισε παντελώς αφού το νερό ξεπερνούσε το μισό μέτρο. Tην ώρα που και στην Βόρεια Ελλάδα έβρεχε, ο υδράργυρος έφτασε και σήμερα τους 36 βαθμούς σε Αθήνα, Σπάρτη και Νότια Κρήτη. Δευτέρα και Τρίτη η θερμοκρασία θα επιστρέψει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα 30 με 32 βαθμούς, με σταδιακή άνοδο από Τετάρτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αύριο στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και πιθανώς στις Σποράδες και την Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους βορειοδυτικούς 3- 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση.

H μέγιστη φυσιολογική θερμοκρασία για τον έβδομο μήνα του χρόνου είναι 32 με 33 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Χαρά Γιαννοπούλου

www.ert.gr



Ζαγορά Πήλιο