Χορευτό: Εντοπίστηκε αναποδογυρισμένη πλαστική βάρκα

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2018-08-30 08:43:52

Μια μικρή πλαστική βάρκα, που εκτιμάται ότι παρασύρθηκε από τον αέρα, βρέθηκε αναποδογυρισμένη στη θαλάσσια περιοχή του Χορευτού χθες το απόγευμα και το Λιμεναρχείο έκανε επιχείρηση αλλά δεν βρήκε κάποιο επιβαίνοντα.
Δεξαμενόπλοιο που έπλεε στην περιοχή, ενημέρωσε γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού, για αναποδογυρισμένο πλαστικό σκάφος, 10 μίλια ανοιχτά του Χορευτού.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν σκάφος από το Λιμεναρχείο Βόλου και του Λιμεναρχείου Σκοπέλου. Η αναποδογυρισμένη βάρκα εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου γύρω στις 11 το βράδυ.

Επρόκειτο για σκάφος 2,7μ. μήκους με μηχανή 4 HP, που πιθανολογείται ότι πρόκειται για μικρό αλιευτικό σκάφος, το οποίο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών τις προηγούμενες ημέρες, παρασύρθηκε από αγκυροβόλιο όπου βρίσκονταν.

Το σκάφος μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Βόλου, ενώ το Λιμεναρχείο Βόλου βρίσκεται σε επικοινωνία με λιμενικές Αρχές, προκειμένου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του σκάφους και να εντοπιστεί η προέλευσή του.



Ζαγορά Πήλιο