Ανοιχτός διαγωνισμός προμήθειας καυσίμων στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2016-12-06 14:44:08

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, για την προμήθεια καυσίμων µε κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσής του και για τα λιπαντικά, με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά µόνο βάση τιμής, ενδεικτικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 241.869,91 € συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α 24%, για το έτος 2017, σύμφωνα µε τους όρους και τις προϋποθέσεις της Διακήρυξης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί µε χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗ∆ΗΣ) µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.grτου συστήματος. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗ∆ΗΣ μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η παρούσα διακήρυξη, στην Ελληνική γλώσσα σύμφωνα µε το άρθρο 92 §4 του Ν.4412/2016.

Η προθεσμία υποβολής προσφορών ανέρχεται σε 22 ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης των τευχών της Δημοπράτησης στο ΕΣΗ∆ΗΣ (άρθρο 121 του Ν. 4412/2016). Οι προσφέροντες πρέπει, επί ποινή αποκλεισμού, σε αποκλειστική προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών από την υποβολή της ηλεκτρονικής προσφοράς, να υποβάλουν σφραγισμένο φάκελο µε τα έντυπα της προσφοράς που δεν εκδίδουν οι ίδιοι, στο πρωτόκολλο του Δήμου.



Ζαγορά Πήλιο