Η Eurobank βράβευσε 93 αριστούχους μαθητές από τη Μαγνησία

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-01-11 17:11:33
Η Eurobank βράβευσε 93 αριστούχους μαθητές από τη Μαγνησία

Τους αριστούχους μαθητές από τη Μαγνησία βράβευσε σήμερα το απόγευμα η Eurobank, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ξενία».  Πρόκειται για 93 μαθητές από σχολεία της Μαγνησίας που αποφοίτησαν το 2018 και στις Πανελλαδικές εξετάσεις κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 18.500 μόρια.


«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητα. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Από το 2003 που ξεκίνησε έχει βραβεύσει συνολικά 16.835 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα ενώ μαζί με τους 890 που βραβεύονται φέτος ο αριθμός ανέρχεται σε 17.725.

Ο κ. Γιάννης Μαρτίνης, Διευθυντής ανάπτυξης, εργασιών και τομέα καταστημάτων Βόρειας Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, ανέφερε σε δηλώσεις του στη σημερινή εκδήλωση:
«Αυτό που κάνουμε 16 συναπτά έτη είναι να βραβεύουμε σε όλους τους νομούς, τους μαθητές που αρίστευσαν στην αποφοίτησή τους από τα λύκεια.  Είναι τα παιδιά που κατέγραψαν απόδοση πάνω από 18.5000 στις Πανελλαδικές.  Το βραβείο περιλαμβάνει το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ σε έναν λογαριασμό που έχει ανοιχθεί από την τράπεζα στο όνομα του φοιτητή».

Πρόσθεσε ακόμη πως  η Eurobank έχει συνεργασίες με διάφορες εταιρείες και έχει ανοιχτή την πόρτα της ώστε οι φοιτητές – και κατά την πρακτική άσκηση,  αλλά και μετά- να περάσουν την διαδικασία πρόσληψης της τράπεζας, εφόσον το επιθυμούν.  «Παραδοσιακά μέσα σε αυτά τα 16 χρόνια, υπάρχουν πολλοί φοιτητές αριστούχοι που τελικά συνεργάστηκαν με την τράπεζα» ανέφερε ο κ. Μαρτίνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα με ομιλίες και ακολούθησε η βράβευση των 93 φοιτητών.

 



Ζαγορά Πήλιο