Σε 7 Διεθνείς τουριστικές εκθέσεις ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Όλα τα νέα
myvolos.net
2020-01-29 15:50:51

Σε νέες τουριστικές αγορές αλλά και σε ενίσχυση της παρουσίας σε χώρες με μεγάλη τουριστική κίνηση προς το Πήλιο, στοχεύει ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου για το 2020.

Αναφέρει σχετικά ο Δημοτικός Σύμβουλος Απ. Σουλδάτος:

Αγαπητοί συνδημότες, θα ήθελα έγκαιρα να γνωρίζετε σε ποιες Διεθνείς εκθέσεις θα συμμετάσχει ο Δήμος μας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε με χρήσιμες πληροφορίες και ενδεχόμενες δράσεις που θα γίνουν ώστε να συντονίσουμε την προβολή μας, θα σας παρακαλέσω να υπάρχει οπωσδήποτε συμμετοχή από εσάς ώστε να μπορούμε να δίνουμε πληροφορίες για τον δήμο μας, τα αξιοθέατα του τόπου μας, την ιστορία – μυθολογία, τις δραστηριότητες, τα καταλύματα και τις δυνατότητες τους,τα γαστρονομικά εδέσματα!!!!

Γιατί όλοι μαζί θα κάνουμε μια ολοκληρωμένη παρουσία και θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τον τόπο μας!!! Δουλεύουμε σωστά για να πάμε μπροστά!!! Το Πήλιο είναι ένας ευλογημένος τόπος, αλλά αυτό δεν το ξέρουν οι ευρωπαίοι φίλοι μας, είναι άγνωστος προορισμός, δεν έχει το «βαρύ» όνομα του Ολύμπου, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Κρήτης ή τα Μετέωρα, έτσι η συμμετοχή μας στις εκθέσεις όπως και αυτή των όμορων Δήμων είναι επιβεβλημένη σε χώρες γειτονικές όπου μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους δίνοντας μας μια οικονομική ανάσα, σε χώρες όπου υπάρχει αεροπορική σύνδεση με το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και τέλος κάνουμε την προσπάθεια μας σε νέες Τουριστικές αγορές όπου τα αποτελέσματα θα τα δούμε στα επόμενα χρόνια.
Παραθέτουμε τη λίστα των επόμενων εκθέσεων

1.ΕΛΒΕΤΙΑ

ΖΥΡΙΧΗ

30/1 -2/2

Fespo

2.ΒΕΛΓΙΟ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

6-9/2

SALON DE VACANCES

3. ΙΣΡΑΗΛ

ΤΕΛ ΑΒΙΒ

11-12/2

Tourism fair International(IMTM)

4. ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΜΟΝΑΧΟ

19-23/2

FREE

5. ΣΕΡΒΙΑ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

20-23/2

Sajam Tourism 2018

6. ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΒΟΥΚΟΥΡΈΣΤΙ

20-23/2

TTR targoul de tourism

7. ΓΑΛΛΙΑ

ΠΑΡΙΣΙ

12-15/3



Ζαγορά Πήλιο