Ζαγορά – Μούρεσι: Στη Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων η αντικατάσταση φωτισμού

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2017-08-01 16:10:36

Συνεδριάζει μεθαύριο Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, στις 8 μ.μ.το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου με 39 θέματα συζήτησης. Το Δ.Σ. θα λάβει απόφαση περί «έγκρισης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων για αντικατάσταση φωτισμού» και εξουσιοδότηση δημάρχου και του αναπληρωτή του, προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και στην υπογραφή των απαιτούμενων εγγράφων, σύμφωνα με εισήγηση του αρμόδιου Τμήματος του Δήμου.

Ακόμη, θα εγκριθούν οι μελέτες διαμόρφωση γηπέδου 5Χ5 στη Ζαγορά, διαμόρφωση αύλειου χώρου Νηπιαγωγείου στη συνοικία « Σωτήρος» Δ.Κ. Ζαγοράς και εσδωτερική οδοποιία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ο Δήμος να συνάψει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την εκτέλεση της Πράξης: «Ωρίμανση έργων διαχείρισης υγρών αποβλήτων Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου» και με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την εκτέλεση της Πράξης «προμήθεια συστημάτων θέρμανσης και φωτιστικών σωμάτων για την ενεργειακή, αισθητική και κτιριολογική αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων και των υπαίθριων χώρων αυτών, του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου».

Τέλος θα γίνει αποδοχή απόφασης της Εταιρίας Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. ( Ε.Α.Π. Α.Ε.) – Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α., περί μεταβίβασης μετοχών από Αγροτικό Συνεταιρισμό Ξουριχτίου, και απόφαση περί εκπροσώπησης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου , στην Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. ( Ε.Α.Π. Α.Ε.) – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.



Ζαγορά Πήλιο