Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση του ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, έπειθε ασθενείς με ανίατες ασθένειες να του εμπιστευθούν τη θεραπεία τους, αποσπώντας χρήματα από τις οικογένειές τους. Στενές σχέσεις φέρεται να διατηρούσε με Μοναστήρι στο Πήλιο. Φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ήταν ο γιατρός των μοναχών και θα κινηθεί η αστυνομία για τη λήψη καταθέσεων καθώς έγινε γνωστό από την δικογραφία ότι είναι ο άνθρωπος που τους έδινε εκτός από αγωγές φαρμακευτικές όταν υπήρχε ανάγκη, ακόμη και το διατροφολόγιο. Το μοναστήρι ήταν η βάση για την αλίευση απελπισμένων ασθενών.
Στο μεταξύ, το όνομα ενός αγγειοχειρουργού που διατηρεί και στον Βόλο ιατρείο, περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης του ογκολόγου του “θανάτου” . Στην δικογραφία εμπλέκονται τα ονόματα δύο γιατρών -ενός στον Βόλο και ενός στη Λαμία- ωστόσο ο αγγειοχειρουργός είναι εγγεγραμμένος στο ειδικό μητρώo του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας ως “επισκέπτης” καθώς διατηρεί και άλλα ιατρεία, σε διαφορετικές περιοχές της χώρα. Συγκεκριμένα στην Αθήνα και στην Κόρινθο. Ο αγγειοχειρουργός με νόμιμη άδεια λειτουργίας ιατρείου επισκεπτόταν τον Βόλο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και ανήκει επίσημα στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Πάντως ο 45χρονος γιατρός με σπουδές στη Ρουμανία είχε υπηρετήσει σε στρατόπεδο στη Μαγνησία και έχει κάνει “αγροτικό” σε Κέντρο Υγείας στο Νομό. Σημειώνεται ότι τα πρόσωπα που εξέτασε η αστυνομία στη Μαγνησία περιλαμβάνουν μόνο ασθενείς του μαϊμού ογκολόγου και ο αγγειοχειρουργός φερόμενος ως συνεργάτης έχει εντοπιστεί στην Αθήνα. Η μεγάλη ταμπέλα από το ιατρείο του στον Βόλο έχει κατέβει.
Μεταξύ των τριών θυμάτων του στον Βόλο και μια 49χρονη σήμερα γυναίκα, που τον γνώρισε στην ηλικία των 45 ετών, με καρκίνο στις ωοθήκες. Την έπεισε να σταματήσει την χημειοθεραπεία της , πράγμα που έγινε, αλλά ευτυχώς η γυναίκα έπαψε να τον εμπιστεύεται , συνέχισε την θεραπεία της και ζει.