“Ανεβαίνουμε Πήλιο με δύο στόχους” δήλωσε ο προπονητής της Νίκης Στάικος Βεργέτης

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2020-08-25 10:56:07

Στο Πήλιο ανέβηκε χθες η Νίκη, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. «Στόχοι μας είναι να ανεβεί η ένταση στη φυσική κατάσταση και να οργανωθεί η τακτική μας προσέγγιση» δήλωσε ο προπονητής Στάικος Βεργέτης.
Στο Πήλιο βρίσκεται από χθες το μεσημέρι η Νίκη. Πιο συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» ανέβηκαν στην Πορταριά, προκειμένου να κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Η αποστολή μένει στο «Hotel Portaria» και εκεί θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Στο πλαίσιο της έναρξης του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πορταριά ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στο Nikifc.gr. Ο 43χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας που κύλησε πιο πολύ με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους που έχουν τεθεί όσον αφορά το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
«Ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα, η οποία περιείχε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, κι έχοντας βάλει, από τις πρώτες προπονητικές μονάδες, τη δομή της λειτουργίας της ομάδας, ανεβαίνουμε στο Πήλιο με δύο στόχους:
Ο πρώτος είναι να αυξηθούν οι εντάσεις στις προπονήσεις φυσικής κατάστασης και ο δεύτερος να οργανώσουμε σε καλύτερο βαθμό την τακτική μας προσέγγιση. Ειδικά για το δεύτερό μας στόχο, θα διαπιστώσουμε και στα φιλικά σε τι βαθμό υλοποιείται σωστά και πού χρειαζόμαστε βελτίωση» ήταν τα λόγια του Στάικου Βεργέτη.
Όπως προαναφέραμε χθες το μεσημέρι οι «κυανόλευκοι» μετέβησαν στην Πορταριά. Μετά το μεσημεριανό γεύμα ξεκουράστηκαν και το απόγευμα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο βουνό.

Οι ποδοσφαιριστές επέδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και άφησαν ικανοποιημένο τον Στάικο Βεργέτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χθεσινή προπόνηση παρακολούθησε ο βασικός μέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Αλέξης Παπακωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς κοντά στην ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία είναι οι Μάνος Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Μανώλης Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Σωτήρης Μπαλάφας, Γιάννης Κοπιτσής, Αντώνης Μαυροζούμης, Χορδάν Ντομίνγκεθ, Απόστολος Τσιώλης, Στέργιος Οικονομίκος, Αλεχάντρο Κρουθ, Λούκας Μπόσιο, Εμάνουελ Ιμπάνιεζ, Σέρτζιο Γκονζάλες, Νέτι Μέτσε, Αχιλλέας Σαλαμούρας, Κώστας Κάρδαρης, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, καθώς και ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές.
Επίσης στην Πορταριά μαζί με τον Στάικο Βεργέτη παρόντες είναι οι άμεσοι συνεργάτες του, Κώστας Σταμέλος (βοηθός προπονητή), Γιώργος Κυριάκος (προπονητής τεχνικής), Κώστας Γρηγοριάδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Νίκος Αθανασιάδης (γυμναστής), Γιώργος Κονδάκης (φυσιοθεραπευτής) και Μανώλης Κοτρώνης (φροντιστής).

Στην Πορταριά ο Περιστερίδης
Παίκτης της Νίκης θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Περιστερίδης. Ο 29χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και θα ενισχύσει τη βολιώτικη ομάδα κάτω από τα δοκάρια την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μάλιστα ο ικανός πορτιέρο δεν έχασε χρόνο. Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας ήρθε αμέσως στον Βόλο και κατόπιν μετέβη στην Πορταριά, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.



Ζαγορά Πήλιο