Από τη Ζαγορά… με ταξί στο Νοσοκομείο Βόλου – Δεν υπήρχε γιατρός στο Κέντρο Υγείας «Θ»

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2015-11-03 10:08:43
Από τη Ζαγορά… με ταξί στο Νοσοκομείο Βόλου – Δεν υπήρχε γιατρός στο Κέντρο Υγείας «Θ»

Μήνυση στο διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, στο διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου και στο διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας θα καταθέσει κάτοικος της περιοχής, γιατί ενώ επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη με αρρυθμία το Κέντρο Υγείας, δεν υπήρχε γιατρός.
«Με έστειλαν με ταξί στο Βόλο, γιατί δεν υπήρχε γιατρός να πιστοποιήσει ότι δεν ήμουν καλά στην υγεία μου και χωρίς παραπεμπτικό δεν κινείται ασθενοφόρο. Τον περασμένο Μάρτιο όταν παρουσίασα μια αιμορραγία στη μύτη με στείλανε στο Νοσοκομείο με το ΚΤΕΛ, γιατί δεν είχαν ασθενοφόρο. Η κατάσταση έχει ξεφύγει», τόνισε ο κ. Χριστόφορος Γάκης.
Ο κ. Γάκης βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και όπως τόνισε, στη δομή βρισκόταν μια νοσοκόμα που διαπίστωσε πως οι σφυγμοί του είχαν «πιάσει» τους 160, ένας οδηγός ασθενοφόρου και μια καθαρίστρια.
«Αφού μου είπανε πως δεν υπάρχει γιατρός, μου κάλεσαν και ταξί για να με μεταφέρει στο Βόλο. Πλήρωσα 50 ευρώ και έμεινα στο νοσοκομείο 3 ημέρες. Πιστεύει κανείς ότι μιλάμε για παροχή υγείας; Ούτε τις πρώτες βοήθειες δεν προσφέρουν», σημείωσε και δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις για να αντιληφθούν όλοι πως δεν μπορούν να παίζουν με την υγεία των ανθρώπων.



Ζαγορά Πήλιο