Έφυγε από τη ζωή ο ζαχαροπλάστης της Ζαγοράς Μανώλης Καρπετόπουλος «Θ»

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2015-09-09 10:29:09
Έφυγε από τη ζωή ο ζαχαροπλάστης της Ζαγοράς Μανώλης Καρπετόπουλος «Θ»

Είχε αφιερώσει τη ζωή του στη ζαχαροπλαστική, για την οποία μάλιστα είχε απαρνηθεί μια θέση στο Δημόσιο, την εποχή που όλοι ήθελαν να εργαστούν σ’ αυτό. Ο λόγος για τον Μανώλη Καρπετόπουλο, τον ζαχαροπλάστη της Ζαγοράς, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 81 χρόνων.

Εκτός από την αγάπη του για την τέχνη που άσκησε για πάνω από 30 χρόνια, ο Μανώλης Καρπετόπουλος υπήρξε επί σειρά ετών ανταποκριτής της εφημερίδας μας, στην περιοχή της Ζαγοράς. Ότι συνέβαινε εκείνα τα χρόνια στη Ζαγορά και την ευρύτερη περιοχή, που δεν υπήρχε ούτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ούτε διαδίκτυο, ο Μαν. Καρπετόπουλος το γνωστοποιούσε στη «Θ».

Τα δημοσιογραφικά του βήματα ακολούθησε κατόπιν και ο γιός του Αντώνης, γνωστός αθλητικός συντάκτης και τηλεοπτικός παρουσιαστής.

Ο Μανώλης Καρπετόπουλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει και έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγό του  Μαλαματή και τα δυο τους παιδιά, Αντώνη και Δημήτρη.

Διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στην πλατεία του Αγ. Γεωργίου Ζαγοράς για 30 χρόνια περίπου, από το 1967 μέχρι το 1995 που συνταξιοδοτήθηκε.

Είχε απαρνηθεί τη θέση του γαλακτοκόμου του Δημοσίου που είχε επιλεγεί και μάλιστα στην Ελασσόνα, προκειμένου να ασχοληθεί με το ελεύθερο επάγγελμα. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγ. Γεωργίου Ζαγοράς. Η «Θ» απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.



Ζαγορά Πήλιο