Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2015-08-10 12:22:04
Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Στην πρόσληψη προσωπικού για δύο μήνες θα προχωρήσει ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου, προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες σε θέματα καθημερινότητας, όπως στην καθαριότητα, στον ηλεκτροφωτισμό, την ύδρευση, την άρδευση.

Το θέμα της πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου είναι ένα από τα πολλά που θα συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μέχρι το Δήμο έχουν εργαστεί λιγότερα από δέκα άτομα με δίμηνη σύμβαση, ενώ υπάρχει το περιθώριο για την πρόσληψη επιπλέον οκτώ. Οι συμβασιούχοι θα πιάσουν δουλειά το Σεπτέμβριο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μεταξύ άλλων είναι τα εξής: Λήψη απόφασης για πρόσληψη Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με διάρκεια σύμβασης έως δύο μήνες κατά τις διατάξεις του άρθρου 206 παρ. 1 του Ν. 3584/2007. Επανυποβολή Γ΄ Τριμήνου εσόδων – εξόδων προϋπολογισμού οικ. έτους 2014 του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 4380/255365/08-12-2014 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Λήψη απόφασης για διαγραφή ποσών που αφορούν τέλη παρεπιδημούντων, κατόπιν εισηγήσεως του Γραφείου Προσόδων του Δήμου. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Αθλητικού Ομίλου Ζαγοράς «Κένταυρος» για οικονομική ενίσχυση για την διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων έτους 2015. Λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Ζαγοράς Μουρεσίου περί αποδοχής ένταξης του έργου με τίτλο: «Μετασκευή δημοτικού κτιρίου (πρώην δημοτικού σχολείου) σε χώρο μνήμης Δ. Γ. Κασλά» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ ΟΤΔ και Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου (δικαιούχος). Λήψη απόφασης για την αποδοχή της δωρεάν παραχώρησης κατά κυριότητα οχημάτων από τον ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α., κατόπιν του υπ’ αριθμ. πρωτ. 786/14-07-2015 εγγράφου και της 29/2015 απόφασης του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: « Αποκατάσταση ζημιών στο 48ο χλμ της ΕΟ Βόλου – Νεοχωρίου – Ζαγοράς – Ξουριχτίου και στο 42ο χλμ της ΕΟ Βόλου – Ζαγοράς». 11. Συμμετοχή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. ( Ε.Α.Π. Α.Ε.) – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. Συζήτηση επί της υπ’ αριθμ. 10/2015 απόφαση του Συμβουλίου της Τ.Κ. Τσαγκαράδας με θέμα: «Λήψη απόφασης για τον πλάτανο της Αγίας Παρασκευής».



Ζαγορά Πήλιο