Δεσμεύσεις του Γ.Γ. Υποδομών στον Κων. Μαραβέγια για άμεση καταβολή 146.000€ για το λιμάνι του Αη Γιάννη

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2021-07-07 09:45:47

Δυο σημαντικές ειδήσεις για την περιοχή του ανατολικού Πηλίου προέκυψαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την Τρίτη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, συνοδευόμενος με το δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτη Κουτσάφτη, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη.

Στόχος ήταν να διερευνηθεί, καταρχάς, η δυνατότητα επέκτασης της χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του έργου του λιμένα στο Χορευτό. Ο κ. Καραγιάννης δεσμεύτηκε να διερευνήσει αυτή τη δυνατότητα και σύντομα να απαντήσει ώστε να μπορέσει να εγκαινιαστεί ένα ολοκληρωμένο έργο στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου από το Υπουργείο Υποδομών.

Επίσης, ο κ. Καραγιάννης δεσμεύτηκε για την άμεση επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 146.000 ευρώ με σκοπό την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των ζημιών από κατολίσθηση δίπλα στον λιμένα του Αγίου Ιωάννη.

Ο κ. Μαραβέγιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θετικό κλίμα που κυριάρχησε στη συνάντηση και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου τόσο για το λιμάνι του Χορευτού, όσο του Αγίου Ιωάννη, τονίζοντας ότι αποτελούν δυο έργα μείζονος σημασίας για την ανάπτυξη του ανατολικού Πηλίου.



Ζαγορά Πήλιο