Αυτός είναι ο συνδυασμός Πλαστάρα για το Επιμελητήριο (εικόνες)

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-11-06 20:12:15

Στην παρουσίαση υποψηφίων και αρχών του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025»προχώρησε ο επικεφαλής, υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Τρυφ. Πλαστάρας.

Στην εκδήλωση που έγινε στο VOLOS PALACE, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ παρουσίασε έναν μεγάλο αριθμό υποψηφίων μεταξύ των οποίων κορυφαία στελέχη της Δημοτικής Αρχής Βόλου όπως ο Αντιδήμαρχος Θαν. Σταυρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Άρης Σαββάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ζαγοράς – Μουρεσίου κ.κ. Απ. Κοντογιώργος και Απ. Σουλδάτος και πολλούς επαγγελματίες από διάφορους κλάδους της τοπικής οικονομίας και Δήμους της Μαγνησίας.

Στην ομιλία του ανέφερε:

Κυρίες και Κύριοι

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια πολλοί επαγγελματίες γύρισαν την πλάτη στο Επιμελητήριο, ο θεσμός απαξιώθηκε με ευθύνη της απερχόμενης διοίκησης που στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Εμείς, ερχόμαστε να δώσουμε νέα δυναμική και ώθηση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το Επιμελητήριο πρέπει να αναγεννηθεί για να συμβαδίσει στις νέες απαιτήσεις των δύσκολων καιρών. Να εκσυγχρονιστεί.

Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή μακριά από πολιτικά κόμματα και ιδιωτικά συμφέροντα να αναβαθμίσουμε τον θεσμό, ώστε να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης, προσφέροντας οφέλη στα μέλη του και την τοπική μας οικονομία.

Πρέπει να λειτουργεί ως ανεξάρτητος τοπικός αναπτυξιακός και επιστημονικός φορέας στον χώρο της ανάπτυξης, αλλά και στον χώρο της επιστήμης και της έρευνας.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε αυτές τις εκλογές γυρίζει σελίδα. Αναδιοργανώνεται, επαναπροσεγγίζει τον κόσμο του. Η στήριξη των επιχειρήσεων  θα περνά μέσα από το Επιμελητήριο που θα υλοποιεί δράσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχος μας είναι η Εκλογίκευση των διαδικασιών της Διοίκησης και των τμημάτων του Επιμελητηρίου έτσι ώστε να εξυπηρετεί και να υπηρετεί τον στόχο για τον οποίο δημιουργήθηκε: Την προστασία και ανάπτυξη του εμπορίου, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των επαγγελματιών του τομέα παροχής υπηρεσιών και των εξαγωγών, σύμφωνα με τα συμφέροντα και τους στόχους της εθνικής οικονομίας και την ανάπτυξη και πρόοδο αυτής.

Α) Τεχνοκρατική υποστήριξη και σχεδιασμός, όχι μόνο για το Επιμελητήριο αλλά και για τις δράσεις του.

Β) Ενεργοποίηση νομικής και οικονομικής υποστήριξης των επαγγελματιών όλων των μελών του Επιμελητηρίου.

Γ) Τεχνική και οικονομική υποστήριξη για προγράμματα, δράσεις και εκθέσεις.

Έχουμε αναπτυξιακό σχέδιο για την Μαγνησία: Ένα σχέδιο που στηρίζεται στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μαγνησίας μέσα από μία παραγωγική – επαγγελματική ανασυγκρότηση με συγκεκριμένους στόχους ανά εξάμηνο – χρόνο – διετία. Ένα σχέδιο που στηρίζεται σε συγκεκριμένους πυλώνες ανάπτυξης. Υλοποίηση ερευνών ουσίας και τεχνοκρατική συμβουλευτική πάνω στην εφαρμογή τους.

Θα δημιουργήσουμε μόνιμες συμβουλευτικές επιτροπές από τους θεσμούς της περιοχής για παρακολούθηση αλλά και την συμμετοχή τους μέσα από προτάσεις, ιδέες και ενέργειες.

Θα επιδιώξουμε συνέργειες  του Επιμελητηρίου με όλους ανεξαρτήτως τους φορείς όπως ΓΣΕΒΕΕ, ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, Υπουργεία και γενικώς με τα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Στόχος μας η ίδρυση και λειτουργία θερμοκοιτίδων καινοτομίας που θα φιλοξενήσει νέους που θέλουν να κάνουν τις ιδέες τους προϊόν.

Δίνουμε έμφαση στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες και στη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Στόχος μας η ίδρυση και λειτουργία ενός κέντρου μεταφοράς τεχνολογίας που θα βρίσκει τις βέλτιστες λύσεις για όσες επιχειρήσεις θέλουν να αναβαθμίσουν τόσο το προϊόν τους όσο και την διαδικασία παραγωγής του για να γίνονται πιο ανταγωνιστικές.

Στόχος μας η ίδρυση γραφείου εξωστρέφειας – εξαγωγών για την στήριξη όσων επιχειρήσεων εξάγουν ή θέλουν να εξάγουν. Εύρεση συνεργασιών, Β2Β συναντήσεις στο Επιμελητήριο αλλά και ανά κλάδο.

Στόχος μας η ίδρυση γραφείων εξυπηρέτ ησης στην περιφέρεια – νησιά.

Στόχος μας η ίδρυση επιτροπής για την στήριξη και προβολή τοπικών προϊόντων μέσω κλαδικών εκθέσεων και πανελλαδικών κινημάτων όπως το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε». Στήριξη συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών.

Το Επιμελητήριο θα είναι ανοιχτό προς τους πολιτικούς, οικονομικούς, παραγωγικούς, κοινωνικούς θεσμούς, όπως περιφέρεια, όλοι οι Δήμοι της περιοχής (καθώς το Επιμελητήριο δεν είναι Βόλου αλλά Μαγνησίας), Τ.Ε.Ε., πρωτοβάθμια σωματεία, Βουλευτές, κόμματα, ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο για την δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Μαγνησίας. Σε αυτή την συμμαχία δεν πρέπει να λείπει και η τοπική Εκκλησία η οποία με την εμπειρία της, την οργάνωση της και το πλαίσιο έργου που επιτελεί είναι για μας ένα φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και προσφοράς στα κοινά.

Το Επιμελητήριο θα είναι ανοιχτό σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες που καθημερινά δίνετε τη μάχη επιβίωσης, όλους εσάς που επί 7 πλέον χρόνια δίνετε τον αγώνα για να κρατήσετε ανοιχτές τις επιχειρήσεις σας μέσα σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες. Το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε, όποτε χρειαστείτε γιατί είμαστε μέρος από εσάς. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε με όραμα, δημιουργία, ανάπτυξη η Μαγνησία θα πρωταγωνιστήσει στην παραγωγή και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.

Γενική Συνέλευση στο Α’ Τρίμηνο κάθε χρόνου.

Θα αξιοποιηθεί και θα αναβαθμισθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιμελητηρίου με αλληλεπιδράσεις, e-services και τακτική ενημέρωση δράσεων του Επιμελητηρίου.

ΕΔΡΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ο ΒΟΛΟΣ.

Εκθεσιακή πολιτική.

Α) Σε συνεργασία με τους συλλόγους μέλη του ….. σχεδιασμός για την συμμετοχή σε εκθέσεις με μακροχρόνιο ορίζοντα.

Β) Αποτίμηση των αποτελεσμάτων κάθε συμμετοχής σε κάθε έκθεση (π.χ. καινούργιες συνεργασίες, δουλειές που κλείστηκαν, κόστος συμμετοχής και ανταποδοτικότητα) και σχεδιασμός για την επόμενη έκθεση.

Γ) Στην κάθε αποστολή για έκθεση θα συμμετέχουν άτομα του κλάδου που απευθύνεται η έκθεση.

Κοινωνική πολιτική:

Α) Δημιουργία τράπεζας αίματος για τις ανάγκες όχι μόνο των επαγγελματιών αλλά για όλους τους πολίτες του νομού.

Β) Στήριξη σε οικονομικά αδύναμους και άνεργους συναδέλφους μας που η οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων τους οδήγησαν στην ανέχεια και την εξαθλίωση.

Γ) Υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές μαθητές αλλά και προώθηση αυτών σε επιχειρήσεις για εργασία έτσι ώστε να σταματήσουμε την αιμορραγία των νέων μας σε άλλες χώρες.

Βασικός στόχος μας η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με στόχο την ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων. Το κάνουμε ήδη και μέσα από την ΟΕΒΕΜ.

Για να τα πετύχουμε όλα αυτά όμως χρειάζεται ένας ολοκληρωμένος στρατηγικός σχεδιασμός με στόχο την αφύπνιση του Επιμελητηρίου και την εγρήγορση των μελών του.

Θέλουμε όλα μας τα μέλη ενεργά και συμμέτοχα.

Επιδίωξή μας είναι κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματίας της Μαγνησίας να μην αισθάνεται ότι παλεύει μόνος του με τα θηρία της γραφειοκρατίας, της πολυνομίας, της έλλειψης ρευστότητας, της ελλιπούς ενημέρωσης.

Να αναδείξουμε τα προϊόντα μας, τους ανθρώπους πίσω απο αυτά, τον καθημερινό μόχθο του επαγγελματία που αγωνίζεται να ανταπεξέλθει, και που έχει ανάγκη τη δική μας υποστήριξη.

Στην προσπάθεια  αυτή που ξεκινάμε σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ παρόντες.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να δώσουμε την ώθηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ώστε να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε τον αγώνα μας για να αναδείξουμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της Μαγνησίας  και υπηρεσιών μας.

Για αυτό και θα αξιοποιήσουμε  το νέο θεσμικό πλαίσιο για τα Επιμελητήρια, θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, με το Πανεπιστήμιο, με φορείς έρευνας και καινοτομίας.

Με αυτό τον τρόπο θα πετύχουμε την καλύτερη ανάδειξη των προϊόντων μας και των επιχειρήσεών μας, μέσω της ενεργής συμμετοχής των επαγγελματιών μας σε επιδοτούμενα προγράμματα.

Με τη σωστή επικοινωνιακή στρατηγική που θα ασκήσει το Επιμελητήριο μπορεί να διεκδικήσει το άνοιγμα σε νέες αγορές.

ΑΡΚΕΤΑ με τα ευχολόγια, τα κούφια λόγια, την ολιγωρία, τις ίντριγκες και τις μεθοδεύσεις που αυτά τα χρόνια τσαλάκωσαν τον θεσμό.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι εάν θέλουμε την αναβάθμιση των Επιχειρήσεων μας, αυτό περνά μέσα από ένα σύγχρονο, ανοιχτό στον επιχειρηματικό κόσμο, ένα Επιμελητήριο με νέα ηγεσία.

Ο συνδυασμός μας δίνει τη δυνατότητα σε νέους επαγγελματίες να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ του Επιμελητηρίου μας κόντρα στο κατεστημένο, που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια εις βάρος της επιχειρηματικότητας.

Για αυτό το λόγο θέλω σήμερα από αυτήν εδώ την θέση να κάνω εκ νέου ανοικτή πρόσκληση σε όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες του Νομού να έρθουν κοντά μας να συμμετάσχουν σε αυτή την νέα μας προσπάθεια για ένα Επιμελητήριο ανοικτό, ενωμένο και σύγχρονο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιωτικός τομέας.

Δεν μας χωρίζει τίποτα, αντιθέτως μας ενώνουν πολλά.

Στοχεύουμε να διαμορφώσουμε ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους τους επαγγελματίες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Eίμαστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι. Και όσοι προσπαθούν να μας κολλήσουν ταμπέλες απλά ματαιοπονούν. Είναι φανεροί, νομίζω, οι λόγοι.  Έτσι έχουν μάθει μέχρι τώρα να κινούνται. Αυτά αποτελούν στοιχεία ενός παρελθόντος ξεπερασμένου. Η κοινωνία μας έχει προχωρήσει και έχει ξεπεράσει,  τις πολώσεις και τους τεχνητούς διαχωρισμούς. Δεν χωράνε στις επιμελητηριακές εκλογές και στον επιμελητηριακό θεσμό.

Η προσπάθειά μας είναι για ένα αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο επιμελητήριο.  Πεποίθησή μας είναι ότι μια διοίκηση ανεξάρτητη, πολυσυμμετοχική, με όραμα και πρόγραμμα που πείθει,  μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στις επιχειρήσεις. Να βάλει έστω κι ένα λιθαράκι για να βγουν οι επιχειρήσεις μας  από αυτή την κρίση.

Λευκές επιταγές υπογράφουν άλλοι και όχι εμείς. Μακριά από μας προεδροκεντρικές επιμελητηριακές προσεγγίσεις. Μακριά από μας το βόλεμα στα επιμελητηριακά έδρανα. Το επιμελητήριο δεν μπορεί να αποτελεί σκαλοπάτι μετεξέλιξης και εφαλτήριο για πολιτικές σταδιοδρομίες, όπως το έκαναν άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν.

Βασική, στοιχειώδης προτεραιότητα του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» είναι η καθημερινότητα της μικρής και μεσαίας επιχείρησης.

Κανένας επαγγελματίας μόνος του σε αυτή τη δύσκολη μάχη της επιβίωσης.

Όλοι εμείς που συγκροτούμε την «Μαγνησία 2025»  πιστεύουμε βαθιά, πως το επιμελητήριο δίνει τη δυνατότητα για τις ανατροπές που απαιτούνται για να γίνει η επιχειρηματικότητα βιώσιμη και ανταγωνιστική.

Αποτελεί βαθιά και αταλάντευτη πεποίθησή μας ότι το επιμελητήριο είναι το κλειδί που μπορεί να ξεκλειδώσει την απίστευτη επιχειρηματική δυναμική που διαθέτει ο τόπος μας, η Μαγνησία.

«Το Επιμελητήριο αξίζει καλύτερα, οι επιχειρήσεις αξίζουν περισσότερα» είναι το μοναδικό σύνθημα που μας εμπνέει.

Θα αγωνιστούμε για ένα Επιμελητήριο πρωτοποριακό και καινοτόμο. Μια διοίκηση ανεξάρτητη, πολυσυμμετοχική, με όραμα και πρόγραμμα που πείθει και που  μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στις επιχειρήσεις. Η Μαγνησία θα πρωταγωνιστήσει στην παραγωγική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.

Σας ευχαριστώ

 

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ
3 ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4 ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΣ
5 ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6 ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
7 ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
9 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
10 ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
11 ΠΕΛΕΚΟΥΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
12 ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
13 ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΤΡΥΦΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΓΓΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΓΛΑΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2 ΑΓΡΙΤΖΟΜΠΑΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΡΙΣΗΣ
3 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΙΩΑΝΝΗΣ
4 ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5 ΓΚΑΓΚΑΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6 ΔΗΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
7 ΖΑΝΤΖΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
8 ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9 ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10 ΚΑΡΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΩΜΑΣ
11 ΚΟΝΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΟΥΚΑΣ
12 ΚΟΥΝΤΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
13 ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
14 ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
15 ΛΥΜΝΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
16 ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
17 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
18 ΝΙΚΟΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
19 ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
20 ΠΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
21 ΡΑΠΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
22 ΡΗΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
23 ΣΚΕΝΤΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΟΣ
24 ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
25 ΤΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
26 ΤΣΙΩΛΗΣ ΒΙΚΤΩΡ ΗΛΙΑΣ
27 ΤΣΟΚΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΡΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
28 ΦΑΣΟΥΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
29 ΦΛΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
30 ΦΟΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
3 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ
4 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5 ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6 ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
7 ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
8 ΚΑΛΑΘΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9 ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
10 ΚΑΡΑΜΑΝΙΟΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12 ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13 ΛΑΛΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
14 ΜΑΝΘΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
15 ΜΑΟΥΣΙΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΙΩΑΝΝΗΣ
16 ΜΠΑΡΜΠΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
17 ΝΑΝΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
18 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
19 ΠΑΣΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
20 ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
21 ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
22 ΠΡΕΜΕΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
23 ΣΑΛΑΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
24 ΣΑΡΣΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
25 ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
26 ΣΚΛΗΘΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
27 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
28 ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ
29 ΤΣΙΑΚΑΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
30 ΤΣΟΥΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
31 ΧΑΡΙΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
32 ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΔΑΝΑΗ -ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
33 ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
34 ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
35 ΧΑΤΖΗΠΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
36 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2 ΛΕΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
3 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
4 ΣΠΥΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
5 ΣΤΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

 

 Συμπληρωματική λίστα υποψηφίων

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΠΟΛΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
2 ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
2 ΒΑΪΝΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3 ΚΑΡΑΒΑΤΛΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4 ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
5 ΜΠΑΛΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6 ΜΠΕΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
7 ΝΑΝΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8 ΠΑΖΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
9 ΣΟΥΛΔΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
10 ΣΠΑΝΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ
11 ΚΑΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
12 ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 DSC_7676

DSC_7685

DSC_7690

DSC_7699

DSC_7700

DSC_7701

DSC_7707

DSC_7713

DSC_7719

DSC_7720

DSC_7721

DSC_7726

DSC_7728

DSC_7732

DSC_7749

DSC_7751

DSC_7753

DSC_7754

DSC_7755

DSC_7756

DSC_7757

DSC_7758

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

 



Ζαγορά Πήλιο