Έκαναν διακοπές σε θέρετρο του Πηλίου, «φέσωσαν» τον ξενοδόχο και χθες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 8 μηνών…

e-thessalia.gr
2017-11-09 10:02:36
Έκαναν διακοπές σε θέρετρο του Πηλίου, «φέσωσαν» τον ξενοδόχο και χθες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 8 μηνών…

Έκαναν διακοπές για έναν μήνα περίπου σε παραθαλάσσιο ξενοδοχείο του Ανατολικού Πηλίου και πλήρωσαν μόλις 200 ευρώ, που ήταν η προκαταβολή… Μετά εξαφανίστηκαν και ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταλύματος ψάχνει ακόμη να τους βρει για να του ξεπληρώσουν το «φέσι».

Ο λόγος για έναν 41χρονο από την Καλαμπάκα και μία 46χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που χθες καταδικάστηκαν ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινές φυλάκισης 8 μηνών έκαστος για το αδίκημα της απάτης από κοινού.

Οι δύο καταδικασθέντες είχαν παρουσιαστεί στον υπεύθυνο γνωστού ξενοδοχείου παραλιακού θέρετρου του Ανατολικού Πηλίου στις 28 Ιουλίου 2015 και αφού προσποιήθηκαν ότι ήταν οικογένεια με οικονομική άνεση, κατέβαλαν προκαταβολή 200 ευρώ για διαμονή 26 ημερών… Μάλιστα προσποιήθηκαν πως τις διακοπές θα τις περνούσαν μαζί με τα παιδιά τους. Στις 23 Αυγούστου του ιδίου έτους δήλωσαν στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου πως θα μετακόμιζαν σε άλλο ξενοδοχείο του ιδίου ιδιοκτήτη, για να παρατείνουν τις διακοπές τους κατά 15 ημέρες… Ωστόσο αντί να εγκατασταθούν στο δεύτερο ξενοδοχείο, αναχώρησαν για άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς φυσικά να καταβάλουν το ποσό που υπολειπόταν για τη διαμονή τους και το οποίο ανερχόταν σε 1.360 ευρώ. Η ποινή επιβλήθηκε με τριετή αναστολή.