Προσδοκία για 2.000 ψηφοφόρους την Κυριακή στις εκλογές για την Κεντροαριστερά. Πως και που ψηφίζουν οι πολίτες

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-11-09 12:08:55

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, απηύθυναν σήμερα τα μέλη της Νομαρχιακής Ομάδας Εμπιστοσύνης, ευχαριστώντας τους περισσότερους από 100 εθελοντές που συνέβαλαν ώστε όλα να είναι έτοιμα (και με τις απαραίτητες δοκιμές) για την ομαλή ψηφοφορία της Κυριακής (8 π.μ. έως 8 μμ)

Ο επικεφαλής της ΝΟΕ Μαγνησίας κ. Φ. Λαμπρινίδης, επεσήμανε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου πως το παραταξιακό εγχείρημα έχει προετοιμαστεί όσο καλύτερα γινόταν και όλοι θα βρίσκονται στις θέσεις τους την Κυριακή για να εξυπηρετήσουν τους εκλογείς.

Ψηφίζει όποιος θέλει σε όποιο εκλογικό τμήμα θέλει, αρκεί να είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του Υπ. Εσωτερικών, να αγοράσει ένα κουπόνι αξίας τουλάχιστον 3 ευρώ με τα οποία καλύπτονται οι οργανωτικές εκλογικές δαπάνες και να διαθέτει ταυτότητα ή διαβατηριο.

Στη Μαγνησία η ψηφοφορία της Κυριακής θα διεξαχθεί σε 14 σημεία ως εξής: Τρείς κάλπες στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και από μία στα εξής σημεία: πρώην Δημαρχεία Ν. Ιωνίας, Ν. Αγχιάλου, Βελεστίνου, Πορταριάς, Ζαγοράς, Σκοπέλου, Αλοννήσου, στα ΚΕΠ Αλμυρού, Σούρπης, Στεφανοβικείου, Τρικερίου, Σκιάθος Μπούρτζι και Αργαλαστή ΚΕΓΕ.

Έχουν οριστεί οι χειριστές των υπολογιστών, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, οι αντιπρόπσωποι των υποψηφίων Προέδρων (κατ΄ελάχιστο δύο σε κάθε εκλογικό τμήμα) ενώ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και γενική δοκιμή.

Στη συνέντευξη συμμετείχαν και απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής οι κ.κ. Θοδ. Κανελής (εκπρόσωπος Θεοδωράκη), Δημ. Κουτσούκος (εκπρόσωπος Φώφης Γεννηματά), Δημ. Τσιμπανάκος (εκπρόσωπος Ανδρουλάκη), Γαβριήλ Μπάρδας (εκπρόσωπος Καμίνη) και Μιχ. Ρούπας (εκπρόσωπος Μανιάτη).

Όπως τονίστηκε, πανελλαδικό στόχος συμμετοχής είναι τα 150.000 άτομα και σε επίπεδο Μαγνησίας τα 2.000 άτομα.

 



Ζαγορά Πήλιο