Που και πως θα γίνουν σήμερα οι εκλογές για την Κεντροαριστερά. Δεκαέξι κάλπες στη Μαγνησία

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-11-10 09:27:38
Από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι tην ερχόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου –και την μεθεπόμενη αν χρειασθεί- διεξάγεται σε όλη τη χώρα ψηφοφορία για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου  πολιτικού φορέα  της Κεντροαριστεράς. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε κάθε προοδευτικό και  δημοκρατικό πολίτη να μετάσχει άμεσα στη συγκρότηση ενός σύγχρονου κόμματος, που φιλοδοξεί να διεκδικήσει, με τις προτάσεις και τις ιδέες του, τη συνέχεια της ιστορικής προοδευτικής παράταξης, εξελισσόμενο σε ένα νέο και ισχυρό μεταρρυθμιστικό πολιτικό οργανισμό, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των ιδιαίτερων συνθηκών του 21ου αιώνα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Καλούμαστε όλοι με την ψήφο μας να στείλουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, το μήνυμα της ενότητας, της ανανέωσης και της διεύρυνσης. Ο Γραμματέας και όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας, καλούμε κάθε προοδευτικό και Δημοκρατικό πολίτη να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια  και όχι μόνο να συμμετάσχει ο ίδιος αλλά να παρακινήσει και άλλους να έρθουν να ψηφίσουν. Τους θέλουμε όλους συνιδρυτές στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη και δηλώνουμε με πλήρη την αίσθηση της ευθύνης ότι δεν έχουν κανένα λόγο να περιμένουν.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί  στην Μαγνησία σε 14 εκλογικά κέντρα και 16 εκλογικά τμήματα από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ  και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση του αδιαβλήτου.
Υπογραμμίζεται ότι:
· Μπορεί να ψηφίσει κάθε δημοκράτης και κάθε δημοκράτισσα, χωρίς να χρειάζεται να είναι μέλος κάποιου κόμματος. Αρκεί να είναι εγγεγραμμένος/η στους εκλογικούς καταλόγους.
· Μπορεί να γίνει μέλος του νέου κόμματος μόνον αν το επιθυμεί και μόνον αν το δηλώσει εγγράφως στην Εφορευτική Επιτροπή.
· Μπορεί να ψηφίσει σε όποια πόλη θέλει, σε όποιο εκλογικό τμήμα τον διευκολύνει.
· Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο και να καταβάλει κατ’ ελάχιστο 3 ευρώ.
· Δεν μπορεί πάντως να ψηφίσει στον δεύτερο γύρο, δηλαδή στις 19 Νοεμβρίου, αν δεν έχει προηγουμένως ψηφίσει στον πρώτο, δηλαδή στις 12.
 Στη Μαγνησία οι κάλπες που θα στηθούν είναι:
-Στο Βόλο, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με τρία εκλογικά τμήματα.
-Στη Νέα Ιωνία, στο πρώην Δημαρχείο.
– Στη Ν.Αγχίαλο στο πρώην Δημαρχείο
-Στο Βελεστίνο, στο Δημαρχείο.
-Στο Στεφανοβίκειο, στο ΚΕΠ.
-Στον Αλμυρό, στο Δημαρχείο.
-Στη Σούρπη, στο ΚΕΠ.
-Στη Πορταριά, στο πρώην Δημαρχείο.
-Στη Ζαγορά, στο Δημαρχείο.
-Στην Αργαλαστή, στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής.
-Στο Τρίκερι, στο ΚΕΠ Τρικερίου.
-Στη Σκιάθο, στο Δημαρχείο.
-Στη Σκόπελο, στο Δημαρχείο.
-Στην Αλόννησο, στο Δημαρχείο.


Ζαγορά Πήλιο