Ουρές στα εκλογικά τμήματα του Βόλου για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς (εικόνες)

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-11-12 14:31:20

Από μεγάλη προσέλευση που έχει ξεπεράσει κάθε οργανωτική προσδοκία, χαρακτηρίζεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, στο οποίο από τις 8 π.μ. έως 8 μ.μ. λειτουργούν 3 εκλογικά τμήματα, υπήρξε μεγάλη προσέλευση, σχηματίστηκαν το πρωί – μεσημέρι ουρές από πολίτες που άφησαν τους καναπέδες για να στείλουν αφ’ενός το μήνυμα της συμμετοχής κι αφ΄ετέρου να επιλέξουν την ηγεσία που θεωρούν καταλληλότερη για τον νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς.

LABRINIDHS

Σύμφωνα με την εικόνα που έχει και για τα 16 Εκλογικά τμήματα της Μαγνησίας ο υπεύθυνος των εκλογών στο νομό κ. Φώτης Λαμπρινίδης, στις 4 μ.μ. είχαν ψηφίσει περισσότερα από 1.850 άτομα σε όλο τον νομό, εκ των οποίων 1.200 περίπου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και 250 περίπου στη Ν. Ιωνία.

Μοναδικό μέτρο σύγκρισης με προηγούμενη εσωκομματική εκλογή ήταν εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί στο ΠΑΣΟΚ με τη συμμετοχή 560 ατόμων.

Ο στόχος για 2.000 ψηφοφόρους στη Μαγνησία, φαίνεται πως θα υπερκαλυφθεί καθώς οι κάλπες κλείνουν στις 8 μ.μ. και ψηφοφόροι θα ασκήσουν το απόγευμα το εκλογικό τους δικαίωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης, χρειάστηκε η ανατύπωση ψηφοδελτίων ενώ καταγράφηκαν ψηφοφόροι που ήρθαν για παράδειγμα από τη Γερμανία για να ψηφίσουν στον Βόλο για τη νέα ηγεσία.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί έως τις 8 το βράδυ  και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση του αδιάβλητου.
Υπογραμμίζεται ότι:
· Μπορεί να ψηφίσει κάθε δημοκράτης και κάθε δημοκράτισσα, χωρίς να χρειάζεται να είναι μέλος κάποιου κόμματος. Αρκεί να είναι εγγεγραμμένος/η στους εκλογικούς καταλόγους του Υουργείου Εσωτερικών.
· Μπορεί να γίνει μέλος του νέου κόμματος μόνον αν το επιθυμεί και μόνον αν το δηλώσει εγγράφως στην Εφορευτική Επιτροπή.
· Μπορεί να ψηφίσει σε όποια πόλη θέλει, σε όποιο εκλογικό τμήμα τον διευκολύνει.
· Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο και να καταβάλει κατ’ ελάχιστο 3 ευρώ.
· Δεν μπορεί πάντως να ψηφίσει στον δεύτερο γύρο, δηλαδή στις 19 Νοεμβρίου, αν δεν έχει προηγουμένως ψηφίσει στον πρώτο, δηλαδή σήμερα.
 Στη Μαγνησία οι κάλπες που λειτουργούν είναι:
-Στο Βόλο, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με τρία εκλογικά τμήματα.
-Στη Νέα Ιωνία, στο πρώην Δημαρχείο.
– Στη Ν.Αγχίαλο στο πρώην Δημαρχείο
-Στο Βελεστίνο, στο Δημαρχείο.
-Στο Στεφανοβίκειο, στο ΚΕΠ.
-Στον Αλμυρό, στο Δημαρχείο.
-Στη Σούρπη, στο ΚΕΠ.
-Στη Πορταριά, στο πρώην Δημαρχείο.
-Στη Ζαγορά, στο Δημαρχείο.
-Στην Αργαλαστή, στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής.
-Στο Τρίκερι, στο ΚΕΠ Τρικερίου.
-Στη Σκιάθο, στο Γυμνάσιο/Λύκειο.
-Στη Σκόπελο, στο Δημαρχείο.
-Στην Αλόννησο, στο Δημαρχείο.
KENTROARISTERA_EKLOGES
KENTROARISTERA_EKLOGES_COVER
KENTROARISTERA_EKLOGES_COVER_NEW
KENTROARISTERA_EKLOGES1
KENTROARISTERA_EKLOGES2
KENTROARISTERA_EKLOGES4
KENTROARISTERA_EKLOGES5
KENTROARISTERA_EKLOGES6
KENTROARISTERA_EKLOGES7
 ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ


Ζαγορά Πήλιο