Το τρενάκι Πηλίου σφύριξε, παίρνοντας μαζί του, ένα βιολί, ένα κοντραμπάσο και έναν έρωτα-Ένα πρωτοπόρο πακέτο ρομαντικών διακοπών

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2017-12-05 09:14:51
Το τρενάκι Πηλίου σφύριξε, παίρνοντας μαζί του, ένα βιολί, ένα κοντραμπάσο και έναν έρωτα-Ένα πρωτοπόρο πακέτο ρομαντικών διακοπών

Ένα πρωτοπόρο τουριστικό πακέτο ρομαντικών διακοπών με βασικό πρωταγωνιστή το τρενάκι του Πηλίου , έβαλε στις ράγες του, σε μία από τις πιο στενές σιδηροδρομικές γραμμές στον κόσμο, η τουριστική επιχείρηση LEVENTIS HOSPITALITY, υλοποιώντας μέσα από τις εναλλακτικές δημιουργίες της, για τους επισκέπτες της περιοχής, μια ρομαντική πρόταση. Ο ρομαντισμός στο Πήλιο σημαίνει διαφορετικά πράγματα και δράσεις που μπορείς να προτείνεις σε διαφορετικά ζευγάρια.
Ο Αλέξανδρος Λεβέντης και η Αύρα Λεβέντη, εκ των βασικών συντελεστών, που προετοίμασαν και υλοποίησαν με μεγάλη επαγγελματικότητα την πρωτοπόρα για τα τοπικά δεδομένα εκδήλωση, δήλωσαν: «Η ομάδα του Mamma-Mia Weddings δημιούργησε μια πρόταση και την έβαλε στις «ράγες του Μουντζούρη» δίνοντας το χαρακτηριστικό όνομα «Οn the rails of happiness»,το «ντύσαμε» με ζωντανή κλασική μουσική, σεβαστήκαμε την παλαιότητά του και μέσα από τους ήχους των βιολιών και κοντραμπάσο το αναδείξαμε. Ήταν μια μαγική εμπειρία για όλους. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από τους Mamma-Mia γάμους , σε συνδυασμό με τον πανέμορφο τόπο που ζούμε δεν δυσκόλεψαν την προσπάθεια. Η τυλιγμένη, με μία πανδαισία χρωμάτων και διαφορετικών εικόνων , διαδρομή που σου προσφέρει το τρένο, αυτή την εποχή , ήταν η πρόκληση για να δημιουργήσουμε το πακέτο «Οn the rails of happiness» δίνοντας την εναλλακτική πρόταση στους πελάτες μας».


Η ομάδα μας ήταν «παρών» και δυνατή, έτοιμη να υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία βάζοντας «κάρβουνο» για να ξεκινήσει το τρενάκι.
Ο Δημήτρης Λεβέντης όταν έκανε την πρόταση σε ένα μεγάλο στέλεχος ξενοδοχειακής Αλυσίδας στην Ευρώπη τον κ. Σάββα και την οποία την αποδέχθηκε ήταν η ευκαιρία να υλοποιηθεί το «Οn the rails of happiness». Ο Σάββας και η Τατιάνα, με το που κατέβηκαν από το τρένο στον σταθμό Άνω Λεχώνια δήλωσαν: «Μαγική η πρόταση, τέλεια η υλοποίησή της. Νιώσαμε έντονα τα συναισθήματα της ευτυχίας, κάτω από τα βλέμματα των Ολύμπιων Θεών. Είχαμε την ευκαιρία με τη βόλτα μας που έμοιαζε σαν παραμύθι να δεθούμε με το πανέμορφο περιβάλλον και τη διαφορετικότητα της περιοχής. Νομίζουμε σε όποιον το διηγηθούμε δεν θα μας πιστέψει…
Επηρεασμένη από την έκπληξη που της πρόσφερε ο σύζυγός της η όμορφη ρωσικής καταγωγής Τατιάνα προσέθεσε: «Από τα βάθη της ψυχής μου θέλω να ευχαριστήσω για το μοναδικό αυτό δώρο γενεθλίων που ο πολυαγαπημένος μου σύζυγος προσέφερε και την LEVENTIS HOSPITALITY με τη δυνατή ομάδα, του Μamma Mia Weddings, που την υλοποίησε. Μαγικές στιγμές στο Πήλιο…Πολύτιμες στιγμές που δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα υλικό αγαθό κανένα επίγειο θησαυρό…
Σ’ αγαπώ my savvas».


Η ομάδα του mamma mia weddings ευχαρίστησε τους πρωταγωνιστές. Πρώτα και κύρια τους φίλους τους, την Τατιάνα και τον Σάββα, που τους έδωσαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αυτό το ρομαντικό πακέτο δραστηριότητας. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον «καλλιτέχνη» μας, τον Δημήτρη Μητρολιό με την ακούραστη Ιουλία Λάιου, τους αγαπητούς φίλους και συνεργάτες μας, που έκαναν τα πάντα να καταγραφούν ψηφιακά αυτές τις στιγμές και να δημιουργήσουν για μας ένα χρήσιμο υλικό προβολής.
Τον Βασίλη Παπαναγιώτου βιολί και τηνΛυγία Μηλιά , κοντραμπάσο, που με τους ήχους των εγχόρδων τους, μάγεψαν τους φίλους επισκέπτες μας, αλλά και αναστάτωσαν τον Θεό Απόλλωνα …που τους παρακολουθούσε με τη λύρα του. Τον δικό μας sous-chef, Tαξιάρχη Πάρνο που φρόντισε τις γαστρονομικές ανάγκες της εκδήλωσης.
Την ομάδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που κατάφεραν να υλοποιήσουν τη δική μας σκηνοθεσία της εκδήλωσης, Οn the rails of happiness και συγκεκριμένα την υπεύθυνη τρένου Πηλίου – προϊστάμενη αμαξοστοιχιών Πράπα Βασιλική, τους μηχανοδηγούς Σκαφίδα Δημήτρη, Γκόλτση Αναστάσιο, τον τεχνίτη Πάσχο Παναγιώτη και την συνοδό αμαξοστοιχίας Μιχαλοπούλου Μανταλένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εφημερίδα Θεσσαλία για τη χορηγία επικοινωνίας προκειμένου να γίνει γνωστή η προσπάθειά μας».



Ζαγορά Πήλιο