Αφιερωμένη στον Χαραλ. Τσιμά η εκπομπή «Ανθρώπων πράξεις» (ΕΤ3) το προσεχές Σάββατο (Backstage εικόνες)

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-12-10 10:29:20

Την προσωπικότητα του μεγάλου ευεργέτη Χαράλαμπου Τσιμά, μέσα από αφηγήσεις ανθρώπων που τον γνωρίζουν και μπορούν να σκιαγραφίσουν το μεγαλείο της ψυχής του, παρουσιάσει η τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3 «Ανθρώπων πράξεις» το προσεχές Σάββατο 16 Δεκέμβρη στις 5 μ.μ.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος κ. Γιαν. Τόλιας, η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης αναπήρων παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)-Παράρτημα Βόλου κα Πέπη Παπανδρέου ήταν μερικά από τα άτομα που βρέθηκαν στο σπίτι του κ. Τσιμά στον Βόλο για τα γυρίσματα της εκπομπής και μίλησαν στην δημοσιογράφο Μαρία Ζερβοχωρίτου για την φιλία τους με τον μεγάλο ευεργέτη και την ανιδιοτελή προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Στην αναγγελία της εκπομπής, αναφέρει η ΕΤ3:

Ανθρώπων Πράξεις

Εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή. Ανάμεσά μας, υπάρχουν άνθρωποι που με τις πράξεις τους μας συγκινούν και μας εμπνέουν.
Κάποιοι διακινδύνευσαν την ζωή τους για να σώσουν έναν συνάνθρωπο τους , ενώ κάποιοι άλλοι προσφέρουν καθημερινά το χρόνο τους, την ενέργειά τους, ή τα χρήματά τους για να βοηθήσουν.
Τρεις δημοσιογράφοι ταξιδεύουν για να συναντήσουν στο περιβάλλον τους ανθρώπους που έχουν να αφηγηθούν μια σημαντική εμπειρία που επηρέασε τόσο τη δική τους ζωή, όσο και τις ζωές των άλλων. Μιλούν µε τους πρωταγωνιστές αυτών των αληθινών ιστοριών για τα συναισθήματά τους, τα κίνητρά τους και την προσωπική τους αποτίμηση από αυτή τους την εμπειρία.

Δείτε σήμερα: ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ

Στη δεύτερη εκπομπή, ταξιδεύουμε στο Βόλο για να συναντήσουμε έναν Έλληνα πετυχημένο επιχειρηματία στην Αιθιοπία που δεν ξέχασε την πατρίδα του. Παρακολουθούμε το χρονικό μιας διάσωσης δύο μαθητών του δημοτικού σχολείου της Βρίσας στη Λέσβο από την έγκυο δασκάλα τους, κατά τη διάρκεια του καταστροφικού σεισμού που έπληξε την περιοχή στις 12 Ιουνίου 2017. Μαθαίνουμε για τη ζωή και το έργο της Περσεφόνης Μήττα, της προέδρου του συλλόγου καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης η οποία έχει αφιερωθεί στους ασθενείς με καρκίνο εδώ και 30 χρόνια.

Διευθυντής Παραγωγής: Ιάκωβος Δισλής
Ενδυματολόγος: Σοφία Καλεμκερίδου
Διευθυντής Φωτογραφίας: Ευάγγελος Πηλάτης
Μοντέρ: Πάνος Παπαγιάννης
Ηθοποιός: Μαρίνα Χατζηιωάννου
Παραγωγή:ERT3
Σκηνοθέτης: Λεωνίδας Γλυνίδης
Παρουσιαστής: Μαρία Ζερβοχωρίτου, Δέσποινα Κρητικού, Βαρβάρα Καζαντζίδου

TSIMAS-ET3
Ο μεγάλος ευεργέτης κ. Χαραλ. Τσιμάς με τη δημοσιογράφο Μαρία Ζερβοχωρίτου
TSIMAS-ET3
Ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος κ. Γιαν. Τόλιας μιλάει στην κάμερα της ΕΤ3 για τη μεγάλη ανιδιοτελή προσφορά του κ. Τσιμά στην ΕΛ.ΑΣ. με δωρεά τριών οχημάτων, εξοπλισμού κ.α.

TSIMAS_ET3

TSIMAS_ET3
Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης μιλάει για τον κ. Χ. Τσιμά που συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων ευεργετών στην περιοχή του Δήμου
TSIMAS_ET3
Ο Δήμαρχος κ. Κουτσάφτης μιλάει για τις δωρεές Τσιμά και τη συνέχιση της παράδοσης των ευεργετών στην περιοχή

TSIMAS_ET3

TSIMAS_ET3
Η κα Πέπη Παπανδρέου από την ΕΛΕΠΑΠ μίλησε από καρδιάς για τον μεγάλο ευεργέτη Χαρ. Τσιμά

TSIMAS_ET3



Ζαγορά Πήλιο