Απάτη με θύματα επιχειρηματίες των Τρικάλων

Όλα τα νέα
larissanet.gr
2017-12-15 14:54:10
ΑΠΑΤΗ

ργανωμένη απάτη εις βάρος Τρικαλινών επιχειρηματιών και του… Επιμελητηρίου (!) βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  οι απατεώνες τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους επιχειρηματίες προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι του Επιμελητηρίου και ζητάνε «χρήματα για ετήσια συνδρομή, καθώς ξοδεύτηκαν πολλά για τις εκλογές. Αν τα δώσετε θα έχετε πρόσβαση σε προγράμματα και ό,τι άλλο χρειαστείτε»!… Δηλώνουν δε πρόθυμοι να περάσουν και από το… σπίτι ακόμη για να εισπράξουν τα ποσά που ζυτάνε.

Για τα περιστατικά ενημερώθηκε η διοίκηση του Επιμελητηρίου η οποία υποχρεώθηκε να αποστείλει sms σε όλα τα μέλη της εφιστώντας τους την προσοχή. Ο πρόεδρος Βασίλης Γιαγιάκος σημειώνει στο trikalavoice.gr  ότι «εμείς ουδέποτε προβαίνουμε σε τέτοιες ενέργειες και παρακαλούμε τα μέλη μας να μας ενημερώνουν για ανάλογα περιστατικά».

Έγινε και επίσημα καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  οι αρχές είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό των δραστών.

ΠΗΓΗ



Ζαγορά Πήλιο