Βροχοπτώσεις στον Αλμυρό και χιονόνερο στη Ζαγορά- Υποχωρούν τα φαινόμενα στο Βόλο

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2018-01-14 05:00:34
Βροχοπτώσεις στον Αλμυρό και χιονόνερο στη Ζαγορά- Υποχωρούν τα φαινόμενα στο Βόλο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για τον Βόλο σήμερα Κυριακή 14/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για τον Αλμυρό, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
Πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης προβλέπεται για τη Μακρινίτσα και την Πορταριά  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0 έως 1 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με πιθανό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Χιονόνερο θα πέσει στη Ζαγορά με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 3 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με χιονόνερο και ενδεχομένως χιόνι, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ
 meteo.gr


Ζαγορά Πήλιο