Γιόρτασε 100 χρόνια ο Συνεταιρισμός Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» (εικόνες)

Όλα τα νέα
myvolos.net
2018-04-15 23:17:48

Έναν αιώνα λειτουργίας συμπλήρωσε ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, παρουσίασε χθες επετειακό ημερολόγιο – λεύκωμα με σπάνιο υλικό από τους πρώτους συνεταιριστές.

Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του πρώην Δημαρχείο Ν. Αγιάλου τίμησαν με την παρουσία τους οι υφυπουργοί Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Παπανάτσιου και Βασ. Κόκκαλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστός, οι βουλευτές κ.κ. Χρ. Μπουκώρος και Παν. Ηλιόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καλτσογιάννης, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δ. Εσερίδης, οι πρώην Υφυπουργοί Αργύρης και Χρυσοβελώνη, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης κ. Ν. Ντίτορας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Γ. Τόλιας, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας, συνεταιριστές, εκπρόσωποι φορέων, πρώην Δήμαρχοι κ.α. ενώ τις ευχές του στην οργάνωση για να συνεχίσει το έργο της έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος.

Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Γιαν. Κίτσιος και ακολούθησαν χαιρετισμοί των επισήμων.

DHMHTRA_EKATO

Σε δηλώσεις τους οι Υφυπουργοί τόνισαν πόσο σημαντικό είναι για το νομό Μαγνησίας να διαθέτει δύο συνεταιρισμούς, στη Ζαγορά και στη Ν. Αγχίαλο που συμπλήρωσαν 100 χρόνια λειτουργίας ενώ για τον φόρο στο κρασί η κα Παπανάτσιου είπε ότι θα εξεταστεί μετά τον Αύγουστο.

Τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός επισήμανε ότι οι συνεταιρισμοί δείχνουν πως μόνο μέσα από συνέργειες, ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα.

DHMHTRA_EKATO

DHMHTRA_EKATODHMHTRA_EKATODHMHTRA_EKATODHMHTRA_EKATODHMHTRA_EKATO

 



Ζαγορά Πήλιο