Ισότιμη συμμετοχή Δήμων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” ζητεί ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2020-07-09 19:44:49

Την ισότιμη συμμετοχή μεγάλων και μικρών Δήμων στο αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την ουσιαστική συνδρομή – τεχνική βοήθεια της ΕΕΤΑΑ στους Δήμους, ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης στη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Κιλελέρ κατά την παρουσίαση του προγράμματος.
Παράλληλα ο κ. Κουτσάφτης τόνισε την ανάγκη να απλουστευθούν χρονοβόρες διαδικασίες για πιο άμεση απορρόφηση κονδυλίων για έργα στους Δήμους, με διαφάνεια ώστε να πιάσουν τόπο τα χρήματα του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.
Συγχαίροντας τον Υπουργό για την πρωτοβουλία του, ο Δήμαρχος επεσήμανε πως αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση να αξιοποιήσει ένα πρόγραμμα πρακτικό, χρήσιμο για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής και την ανάπτυξη του τόπου και διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου θα συμβάλει στην επιτυχία του προγράμματος καταθέτοντας προτάσεις για έργα που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και προστιθέμενη αξία στην περιοχή του Πηλίου.



Ζαγορά Πήλιο