Συλλυπητήρια Δημάρχου Ζαγοράς για τον θάνατο των Γ. Στάμου και Ν. Καλλέ

Όλα τα νέα
volospress.gr
2021-03-05 15:11:14

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης, για τον θάνατο του πρώην βουλευτή και πρώην αντιδημάρχου Βόλου Γ. Στάμου και του πρώην βουλευτή Μαγνησίας Ν. Καλλέ.

Όπως ανέφερε στην συλλυπητήρια ανακοίνωση του για τον Γ. Στάμο «Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ τον Γιάννη Στάμο, τον πολιτικό, τον αυτοδιοικητικό, τον άνθρωπο της προσφοράς από όποια θέση κι αν η κοινωνία του έδωσε εντολή να υπηρετήσει τα κοινά. Άφησε ισχυρό αποτύπωμα και σημαντική παρακαταθήκη αυτόν τον δυναμισμό, την όρεξη που είχε σε κάθε ξεκίνημα».

Συλλυπητήριο μήνυμα απεύθυνε και για τον θάνατο του καλέ Ν. Καλλέ  «Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την απώλεια του Νίκου Καλλέ, πρώην Βουλευτή Μαγνησίας, αυτοδιοικητικού και ανθρώπου με πνευματικότητα, ευπρέπεια και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς. Παράδειγμα ήθους, με αμέριστη αγάπη για τη Μαγνησία, εμπλούτισε με την ευπρεπή στάση του τον πολιτικό πολιτισμό και συνέβαλε στην αναβάθμιση της πολιτικής ζωής σε δύσκολες περιόδους αντιπαραθέσεων και πολιτικών παθών» αναφέρει στα συλλυπητήρια του.

Τέλος, τα  συλλυπητήρια του απέστειλε και στους συγγενείς των εκλιπόντων.

The post Συλλυπητήρια Δημάρχου Ζαγοράς για τον θάνατο των Γ. Στάμου και Ν. Καλλέ appeared first on Volos Press.



Ζαγορά Πήλιο