Δημοπρατείται άμεσα το κλειστό Γυμναστήριο της Ζαγοράς «Θ»

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2016-08-26 10:40:31
Δημοπρατείται άμεσα το κλειστό Γυμναστήριο της Ζαγοράς «Θ»
Δημοπρατείται άμεσα το κλειστό Γυμναστήριο της Ζαγοράς με προϋπολογισμό 2 εκατομμύρια ευρώ, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας . Η οικονομική επιτροπή αποφασίζει για το έργο στις 31 Αυγούστου και άμεσα δημοπρατείται μέσα από προγραμματική σύμβαση περιφέρειας και δήμου.
Πιο συγκεκριμένα το κλειστό Γυμναστήριο θα ανεγερθεί σε δημοτικό χώρο εμβαδού 8.727,4 τ.μ., που βρίσκεται εκτός ορίων του οικισμού Ζαγοράς στη θέση ΚΟΤΡΩΝΙ – ΑΘΩΝΑ.
Το συγκρότημα του κλειστού γυμναστηρίου καλύπτει επιφάνεια εμβαδού περίπου 1.455,60 μ2, και θα αποτελείται από τρία βασικά τμήματα:
-Την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση,
– Το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους,
-Τις κερκίδες και τους βοηθητικούς χώρους των θεατών.
Γενικά η μορφή του κτιρίου προσαρμόστηκε στις τοπικές συνθήκες και έγινε προσπάθεια τόνωσης της μορφής του ως κτιρίου Δημοσίου χαρακτήρα για τη διαφοροποίηση του και την αναγνωρισιμότητα του και τη λειτουργία του ως σημείο αναφοράς στον οικισμό.
Ο περιβάλλων χώρος του Γυμναστηρίου περιλαμβάνει:
Πεζοδρόμιο πλάτους τουλάχιστον 2.00 μ. περιμετρικά του κτιρίου και όλες τις απαιτούμενες σκάλες, ράμπες και εξωτερικούς διαδρόμους, προσπελάσεις προς και από τους χώρους του γυμναστηρίου.


Ζαγορά Πήλιο