Γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ’ Τάξης του Γενικού Λυκείου Τσαγκαράδας

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2021-07-07 12:14:07

Τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου και ώρα 08:00 το βράδυ στην πανέμορφη και καταπράσινη Τσαγκαράδα και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Στεφάνου, στο κατάστημα εστίασης Po-pitsa πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης μία όμορφη εκδήλωση: η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Τρίτης (Γ’) Τάξης του Αχιλλοπουλείου Γενικού Λυκείου Τσαγκαράδας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η Διευθύντρια, κ. Μητσοπούλου Πολυξένη,
εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Διδασκόντων και Διδασκουσών του Σχολείου,
οι γονείς, αλλά και συγγενείς και φίλοι των τελειοφοίτων μαθητών και
μαθητριών. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Μουρεσίου και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, κ. Βασταρδής Κωνσταντίνος και η κ. Λαμπρινάκου Νατάσσα ως εκπρόσωπος της Υφυπουργού Παιδείας, κ. Ζέττας Μακρή.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιδόθηκαν τα απολυτήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες από τη Διευθύντρια του Σχολείου, η οποία ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά υγεία, ευόδωση των προσπαθειών τους σε κάθε τομέα της ζωής τους, επίτευξη των στόχων τους και πάνω από όλα να είναι ώριμοι, υπεύθυνοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Απονεμήθηκαν, επίσης, από τη Διευθύντρια τιμητικές πλακέτες στον Αντιδήμαρχο, κ. Βασταρδή Κωνσταντίνο για την ακούραστη προσφορά του στο Σχολείο τόσο σε παρεμβάσεις για έργα συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών, όσο και στην εξασφάλιση κάθε είδους εξοπλισμού, όποτε απαιτήθηκε η συνδρομή της
Σχολικής Επιτροπής, καθώς και στον κ. Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο, ιδιοκτήτη
της επιχείρησης SITRA και γονέα τελειόφοιτης μαθήτριας για την αφιλοκερδή προσφορά του στο Σχολείο σε θέματα επισκευών. Στη συνέχεια η κ. Λαμπρινάκου απευθυνόμενη στα παιδιά, αλλά και σε όλα τα παρευρισκόμενα άτομα , μετέφερε χαιρετισμό και ευχές της Υφυπουργού Παιδείας, κ. Ζέττας Μακρή.
Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση βίντεο και φωτογραφιών από τα
παιδιά, που απεικόνιζαν στιγμές της ζωής τους από την παιδική τους ηλικία, από τις εκδρομές και τις διδακτικές επισκέψεις που πραγματοποίησαν στα μαθητικά τους χρόνια, από τη μαθητική τους ζωή μέχρι και την τελευταία ημέρα στο Λύκειο.

The post Γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ’ Τάξης του Γενικού Λυκείου Τσαγκαράδας appeared first on Magnesia News.



Ζαγορά Πήλιο