Φαγητό Στην Ζαγορά και το Χορευτό

Μειντάνι Ζαγορά

Μειντάνι - Ζαγορά

Η Ταβέρνα "Μειντάνι" πέτυχε να αναβιώσει ονειρεμένες στιγμές απόλαυσης και γεύσης μέσα από τον χρόνο, να αναδείξει μοναδικές αυθεντικές τοπικές συνταγές και να αποκτήσει την φήμη σαν τον παράδεισο της Πηλιορείτικης Γαστρονομίας. Βρίσκεται στην Ζαγορά-Πηλίου, απέχει 47 χλμ. από την πόλη του Βόλου. Διαθέτει αίθουσα ως 70 άτομα και αυλή, με μαγευτική θέα το Αιγαίο Πέλαγος και το καταπράσινο βουνό του Πηλίου.

Η κουζίνα στηρίζεται σε ντόπια υλικά και προϊόντα, στα φρέσκα υλικά που καλιεργούμε στον κήπο μας, στα ντόπια φρέσκα κρέατα, ψάρια, στις μοναδικές πατροπαράδοτες συνταγές και στα μαστόρικα χέρια της κυρίας Νίκης που μαγειρεύει. Η αίθουσα περιλαμβάνει ένα όμορφο περιβάλλον που κυριαρχεί το ξύλο με σύστημα θέρμανσης(σόμπα-τζάκι). Η αυλή της ταβέρνας μας είναι ένας μικρός χώρος με 6 τραπεζάκια για τούς καλοκαιρινούς μήνες .

+30 24260 22626

Θράκα Ζαγορά

Θράκα- Ζαγορά

Εκλεκτά παραδοσιακά φαγητά με μια υπέροχη ατμόσφαιρα... Αρωμα από Πήλιο !!!

+30 2426 022322

Ristorante Italiano Ζαγορά

Ristorante Italiano- Ζαγορά

Το Πήλιο, είναι ένας επίγειος παράδεισος κάθε εποχή του χρόνου. Ένας μικρός παράδεισος γεμάτος χρώματα λουλουδιών και αρώματα εποχής και οι κήποι του Αρχοντικού Στάμου, σε έναν από τους οποίους, λειτουργεί ιταλικό εστιατόριο. Με φαντασία και αγάπη, έχει δημιουργηθεί ένα μενού που προσφέρει την αυθεντικότητα, τη νοστιμιά και την ποικιλία στις γεύσεις. Επιλέξτε από το μενού το αγαπημένο σας πιάτο, συνοδεύστε το με ένα κρασί από την κάβα μας ή με μία παγωμένη μπίρα, και απολαύστε την πραγματική χαλάρωση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Τον χειμώνα, επειδή η φύση αναλαμβάνει τον πρωταρχικό ρόλο, και στολίζει τα πάντα στα λευκά, το ιταλικό εστιατόριο, συνεχίζει την λειτουργία του, στον χώρο του μουσικού καφέ «Αναμέλλα».

+30 24260 23880

Πολύδροσο Πουρί

Πολύδροσο- Πουρί

Άριστη εξυπηρέτηση και υπέροχο φαγητό!όσο για την θέα δεν μου φτάνουν οι λέξεις!επιβάλλεται η επίσκεψη!!

+30 693 888 2207

Σεβάχ στο Χορευτό

Σεβάχ- Χορευτό

Η καλύτερη επιλογή για φρέσκο ψάρι στο Χορευτό. Οικογενειακή ψαροταβέρνα με εκλεκτούς μεζέδες και ήσυχο περιβάλλον. Στην παραλία του Χορευτού, επιβάλεται μια επίσκεψη αν είστε κοντά.

+30 2426 023821

Πλυμάρι - Ανάληψη

Πλυμάρι- Ανάληψη

Στο Πλυμάρι χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες για τις συνταγές μας. Τα λαχανικά μας είναι βιολογικά από τον κήπο μας. Τα υπόλοιπα υλικά τα προμηθευόμαστε από παραγωγούς της γειτονιάς μας καθημερινά, φρέσκα.

Πιο κοντά στη θάλασσα από το Πλυμάρι… πεθαίνεις. Απόλαυσε την ανατολή του φλεγόμενου ήλιου κατευθείαν από τη θάλασσα στο βάθος του ορίζοντα. Εμπειρία μοναδική.

+30 6977706151

O Πατής Ζαγορά

Ο Πατής- Ζαγορά

Η Ταβέρνα “ο Πατής” εγκαινιάζει έναν νέο και σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, θέλοντας να σας ξεναγήσει στην επιχείρησή, σ’ ένα χώρο με γαστρονομικές υπηρεσίες που προσφέρει κάθε λεπτομέρεια και συμβάλλει στο να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Οι οικογένεια Παναγιώτη Ρούση με καλή διάθεση και πολύ μεράκι ανταποδίδει την αγάπη και την εκτίμηση που έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Και έτσι συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε γεύσεις από την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα μας με την ίδια όπως πάντα ψηλή ποιότητα και εξυπηρέτηση. Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε τις όποιες κοινωνικές ή επαγγελματικές σας εκδηλώσεις καθώς επίσης και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας. Σας περιμένουμε να απολαύσετε καλό φαγητό σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον στο κέντρο της Ζαγοράς στη συνοικία Αγία Κυριακή

+30 24260-22202

Ζαγορά Πήλιο