Δύο μεγάλες βλάβες της ΔΕΗ από την έντονη βροχή

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2018-06-26 13:00:31

Δύο μεγάλες βλάβες παρουσιάστηκαν σο δίκτυο της ΔΕΗ, λόγω της έντονης βροχής στην περιοχή προς Κανάλια – Κεραμίδι και στη γραμμή Ζαγορά – Ξουρίχτι – Τσαγκαράδα, που όμως αντιμετωπίστηκαν από τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ.

Και οι δύο βλάβες παρουσιάστηκαν περίπου στις 12 το μεσημέρι, στην περιοχή Καναλίων – Κεραμιδίου, λόγω της έντονης βροχής, ενώ ένα μέρος του Κεραμιδίου παραμένει χωρίς ρεύμα, καθώς οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ δεν έχουν πρόσβαση δρόμο που έκλεισε, λόγω του νερού. Ο εντοπισμός της βλάβης στην περιοχή δεν είναι εύκολος, για του τεχνικούς, που εργάστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, ενώ τελικά έγινε παράκαμψη του σημείου που φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα και δόθηκε ρεύμα από άλλη γραμμή.

Διακοπή της ηλεκτροδότησης έγινε και στο Ανατολικό Πήλιο λόγω βλάβης που προκλήθηκε στη γραμμή Ζαγοράς – Ξουριχτίου – Τσαγκαράδας, από πτώση δένδρου.
Και στην περίπτωση αυτή τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν τη βλάβη και η ρευματοδότηση επανήλθε.

Τέλος, μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν στο δίκτυο της ΔΕΗ, από τους κεραυνούς που έπεφταν από νωρίς το πρωί σε διάφορα σημεία της περιφέρειας, εκτός Βόλου.



Ζαγορά Πήλιο