Δυστυχισμένος από την ζωή του δήλωσε 20χρονος στο Δικαστήριο!

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2018-09-26 07:40:42

Αθώο λόγω αμφιβολιών για απλή σωματική βλάβη, έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, τον 20χρονο από το Ανήλιο, ο οποίος κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή και απλή σωματική βλάβη, ενώ η δίωξη έπαυσε, καθώς δεν υποβλήθηκε μήνυση από τον πατέρα – θύμα του νεαρού.
Η πρόεδρος του δικαστηρίου, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, κάλεσε τον πατέρα του 20χρονου άμεσα να βρει έναν ψυχίατρο για το παιδί του, που αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω των εκρήξεων θυμού του νεαρού. Σύμφωνα με την πρόεδρο, η απόφαση του Δικαστηρίου, ήταν πολύ επιεικής, ώστε να δοθεί ακόμα μία ευκαιρία στον 20χρονο, ενώ τόνισε ότι, σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά, η τιμωρία του θα είναι αναπόφευκτη.

Επιθετική συμπεριφορά

Στην κατάθεση του ο πατέρας, είπε πως ο γιος του παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά ιδίως απέναντι του, γεγονός που το χαρακτήρισε ανεξήγητο, καθώς μετά από το δεύτερο Αυτόφωρο του περασμένου Ιουλίου είχε ηρεμήσει για κάποιο διάστημα, αλλά πρόσφατα εμφάνισε και πάλι σημάδια θυμού. Όπως είπε, ο γιός του δεν ακολουθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή και τον χαρακτήρισε επικίνδυνο για τη σωματική υγεία τόσο του ιδίου, όσο της μητέρας του και της αδελφής του.

Απογοητευμένος από τη ζωή

Ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στο περιστατικό επίθεσης με τον πατέρα του, είπε ότι του όρμησε και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Όπως είπε εκνευρίστηκε, επειδή ο πατέρας του αστειεύτηκε μαζί του ότι έχει συνάψει σχέση με κάποια κοπέλα, κάτι που δεν είναι αλήθεια, καθώς όπως είπε είναι “μικρός ακόμα για τέτοια”. Την περασμένη Κυριακή σημειώθηκε νέο περιστατικό, στο σπίτι της οικογένειας, με αφορμή το κοντρόλ της τηλεόρασης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός ήθελε να παρακολουθήσει κάτι συγκεκριμένο, με την αδελφή του να μην το δέχεται, ερχόμενοι έτσι σε αντιπαράθεση. Αυτός εξοργίστηκε και ήρθε στα χέρια με τον πατέρα του που μπήκε στη μέση.
Ερωτηθείς σχετικά από την έδρα, δήλωσε δυστυχισμένος από τη ζωή του, καθώς θέλει να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά και να σταματήσουν στο σπίτι οι καυγάδες.

«Με εκφόβιζαν στο σχολείο»

Επίσης εξέφρασε την επιθυμία να τιμωρηθούν οι πρώην συμμαθητές του που τον χτυπούσαν και τον εκφόβιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν είχε καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου, επειδή φοβόταν ότι στη συνέχεια θα υποστεί χειρότερα πράγματα.
Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου μόνο για την πράξη της ενδοοικογενειακής απειλής, κάτι που δεν δέχθηκε τελικά το Δικαστήριο, αθωώνοντας τον.
Υπενθυμίζεται ότι δύο φορές τον περασμένο Ιούλιο ο νεαρός είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για επίθεση κατά των γονέων του, με το δικαστήριο να αποφασίζει τη ποινική διαμεσολάβηση, χωρίς να του επιβάλλει κάποια ποινή.Ζαγορά Πήλιο