Συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2018-10-21 13:05:39
Συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων

Συνεδριάζει την Τρίτη η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για να προχωρήσει στην εξειδίκευση της διαδικασίας για την πολιτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για Δήμους του Νομού.
Στη συνεδρίαση θα αποφασιστεί η σύγκληση του Διευρυμένου Δημοτικού Οργάνου και θα δρομολογηθούν οι πρωτοβουλίες διαβούλευσης με τους προτεινόμενους και ενδιαφερόμενους υποψηφίους δημάρχους.
Το ΚΙΝΑΛ είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε Διευρυμένη Δημοτική Σύσκεψη.

Στη Διευρυμένη δημοτική σύσκεψη που θα αποφασιστεί θα γίνει πολιτική εκτίμηση των δεδομένων όπως έχουν διαμορφωθεί και η αξιολόγηση των υποψηφίων που έχουν δηλώσει ότι αποδέχονται το πλαίσιο της διαδικασίας κατά την οποία συνεκτιμώνται μεταξύ άλλων: * Οι απόψεις τους για τον ρόλο του θεσμού. * Η προσωπικότητα του υποψηφίου, η πολιτική, κοινωνική, επαγγελματική, επιστημονική συγκρότηση και καταξίωση και η κοινωνική και πολιτική του δράση. * Η δυνατότητα συλλογικής λειτουργίας και ενοποίησης του χώρου. * Η διεισδυτικότητα σε άλλους χώρους και η δυνατότητα συσπείρωσης ευρύτερων κοινωνικών και τοπικών πολιτικών δυνάμεων. * Για τους εν ενεργεία δημάρχους που υποστηρίχθηκαν στις προηγούμενες εκλογές και είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής και ιδίως αν ήταν μοναδικοί υποψήφιοι από τον χώρο, αξιολογείται το έργο τους, η δυνατότητά τους να ενώσουν τον χώρο και να συγκροτήσουν ευρύτερους συνδυασμούς, χωρίς την αναζήτηση νέων υποψηφιοτήτων.



Ζαγορά Πήλιο