Στα λευκά το Πήλιο και η Όθρυς – Ανοιχτό το οδικό δίκτυο

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-01-01 10:25:22
Στα λευκά το Πήλιο και η Όθρυς – Ανοιχτό το οδικό δίκτυο

Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι στο Πήλιο μετά την πρώτη λευκή νύχτα του έτους.  Τα εκχιονιστικά μηχανήματα που επιχειρούσαν το βράδυ κράτησαν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, ωστόσο σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας,  οι οδηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο Πήλιο το χιόνι ξεκινάει από το Κατηχώρι και φτάνει μέχρι το Καράβωμα,  ενώ στα λευκά είναι και η Όθρυς.

Ειδικότερα σε ανάρτησή της αναφέρει:


Στους χιονισμένους δρόμους του Πηλίου βρίσκεται από το πρωί και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για να συνδράμει όποτε χρειαστεί.

Ο καιρός σε Μακρινίτσα και Πορταριά

Χιονόνερο θα πέσει στη Mακρινίτσα και την Πορταριά  σήμερα, σύμφωνα με το meteo.gr, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 3 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με χιονόνερο, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 2 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Τετάρτη 2/1, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 0 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

 



Ζαγορά Πήλιο