Αντιπροσωπεία του Ποταμιού Μαγνησίας στο Δημαρχείο Ζαγοράς- Μουρεσίου

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2015-06-06 19:01:09
Αντιπροσωπεία του Ποταμιού Μαγνησίας στο Δημαρχείο Ζαγοράς- Μουρεσίου

Αντιπροσωπεία του Ποταμιού Μαγνησίας επισκέφθηκε σήμερα  το Δημαρχείο Ζαγοράς – Μουρεσίου στην Ζαγορά όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κουτσάφτη. Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Γαρυφάλλου καθώς και μέλη του δημοτικού Συμβουλίου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της αντιπροσωπίας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ανοιχτή και διαφωτιστική καθώς σε αυτήν αναλύθηκαν διάφορα ζητηματα. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται το ιδιαίτερα κρίσιμο θέμα του οδικού δικτύου, η κατάσταση και η προοπτική των λιμένων του δήμου, η διευθέτηση των χειμάρων, θέματα σχετικά με το χιονοδρομικό κέντρο και άλλα. Έγινε παρουσίαση των διοικητικών προβλημάτων όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών καθώς και ανάλυση των οικονομικών προβλημάτων που έχουν επιδεινωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που άπτονται του Αγροτικού Συνεταιρισμού και γενικότερα της αγροτικής παραγωγής, καθώς και οι τουριστικές υποδομές, οι προοπτικές του τουριστικού προϊόντος και η ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος της ευρύτερης περιοχής.

Η αντιπροσωπεία του Ποταμιού υποσχέθηκε την ανάδειξη των ζητημάτων με κάθε δυνατό τρόπο τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε κεντρικό μέσω της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος.Ζαγορά Πήλιο