Ξανά δήμαρχος ο Παν. Κουτσάφτης στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2019-06-02 19:21:02

Ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης ήταν ο μεγάλος νικητής στη μονομαχία του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου, καθώς επικράτησε με 124 ψήφους της Μαρίας Σαμαρά με ποσοστό 51,71%, ενώ η δεύτερη έλαβε 48,29%.
Στο Δήμο, η αποχή κινήθηκε σε επίπεδα ρεκόρ, καθώς ούτε οι μισοί εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι δεν προσήλθαν στις κάλπες, με το ποσοστό να φτάνει το 50,38% και η συμμετοχή έφτασε μόλις το 49,62%.

Αναλυτικά ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ενωτική Συνεργασία” έλαβε 1.870 ψήφους και ποσοστό 51,71% , ενώ η επικεφαλής της παράταξης “Κίνηση Ενότητας” Μαρία Σαμαρά πήρε 1.746 ψηφοδέλτια και ποσοστό 48,29%.
Τέλος βρέθηκαν 35 άκυρα ψηφοδέλτια (0,95%) και 50 λευκά, (1,35%).

Παν. Κουτσάφτης: Συνεχίζουμε ενωμένοι, ακόμη πιο δυνατά

Σε δήλωσή του μετά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών και τη νέα εντολή που πήρε από τους δημότες, ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτη, δήλωσε τα εξής:

“Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνδημότες, στις συνδημότισσες για τη μεγάλη νίκη. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, την αναγνώριση, την μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου να με εkλέξουν ως Δήμαρχό τους και στη νέα δημοτική περίοδο.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες για τον καλό αγώνα που δώσαμε ενώνοντας δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια να συνεχίσουμε να δημιουργούμε.
Μια νέα εποχή προόδου για τον ευλογημένο τόπο μας, αρχίζει αύριο με την ισχυρή εντολή ανανέωσης που έδωσε η πλειοψηφία των εκλογέων.
Να είναι σίγουροι πως θα δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη τους και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς αντιπάλους.
Ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις και να κερδίσουμε το μέλλον.
Συνεχίζουμε με περισσότερες δυνάμεις και επιμονή, αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε.
Σας ευχαριστούμε”



Ζαγορά Πήλιο