Βρέθηκε το έκτο θύμα του κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου

Όλα τα νέα
ert.gr
2019-06-04 14:09:10
Βρέθηκε το έκτο θύμα του κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου

Το έκτο από τα επτά θύματα του κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου βρέθηκε στην τρίτη κατά σειρά βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη. Μένει να επιβεβαιωθεί από τις απαραίτητες εξετάσεις για εξακρίβωση, ότι πρόκειται για το πτώμα της 29χρονης Φιλιππινέζας Μαρικάρ Βαλντέζ, ενώ αγνοείται ακόμη η εξάχρονη Σιέρα, κόρη του πρώτου θύματος.

Στην τρίτη βαλίτσα η οποία ανασύρθηκε μετά από πολλές εβδομάδες αναζήτησης, εντοπίστηκε σορός δεμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ περιείχε και πλάκες πεζοδρομίου.

Σε δηλώσεις του από την Κόκκινη Λίμνη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, έκανε λόγο για πολύ σημαντική εξέλιξη στη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ανέφερε ότι ο 35χρονος δολοφόνος με το ψευδώνυμο «Ορέστης» θα μεταφερθεί εκ νέου στο δικαστήριο, όπου η Αστυνομία θα ζητήσει την ανανέωση διατάγματος κράτησής του.

Ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Αστυνομίας πρόσθεσε ότι πλέον η προσοχή των αρχών θα στραφεί στη λίμνη Μεμί, εκεί όπου οι ερευνητές αναζητούν τη σορό της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μαρικάρ Βαλντέζ.

Ρεπορτάζ: Μανώλης Καλατζής

www.ert.gr



Ζαγορά Πήλιο