1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

Όλα τα νέα
ert.gr
2019-06-10 06:49:49
1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, με την εμπειρία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και του Περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, συνδιοργάνωσαν 8 και 9 Ιουνίου 2019 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, το 1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα: «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο».

Το Συνέδριο περιελάμβανε ομιλίες που επικεντρώθηκαν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων του κλάδου και εστίασαν στην εξέλιξη των υπηρεσιών του φαρμακείου, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία.

Ακολούθησαν Βραβεύσεις Φαρμακοποιών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, καθώς και Προέδρων Φαρμακευτικών Εταιρειών με καταγωγή από την Πελοπόννησο, για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της Φαρμακευτικής Επιστήμης.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Στόχος του συνεδρίου να αποτελέσει το πρώτο μιας σειράς επιτυχημένων επιμορφωτικών συνεδρίων για φαρμακοποιούς στην Πελοπόννησο, η τοποθεσία διεξαγωγής των οποίων θα διαφέρει κάθε χρόνο, ανάλογα με την έδρα του φαρμακευτικού συλλόγου που θα φιλοξενεί τη διοργάνωση.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

www.ert.gr



Ζαγορά Πήλιο