Λατρευτικές εκδηλώσεις για την Πεντηκοστή – Οι Ιεροί Ναοί που πανηγυρίζουν στη Μαγνησία

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-06-15 08:01:52
Λατρευτικές εκδηλώσεις για την Πεντηκοστή – Οι Ιεροί Ναοί που πανηγυρίζουν στη Μαγνησία

Τη γενέθλια ημέρα Της εορτάζει η Εκκλησία μας την Κυριακή της Πεντηκοστής 16/6. Ο σεβ. μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα τελέσει τον Εσπερινό της Γονυκλισίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.
Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (17/6) στην Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίας Τριάδος Νοσοκομείου Βόλου
Την παραμονή της εορτής στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του σεβ. μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Τριάδος Άνω Βόλου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Τριάδος Μουρεσίου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Τριάδος Τρικερίου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο αρχιμ. Πάμφιλος Κοιλιάς, ιεροκήρυξ, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Τριάδος Σούρπης
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, αρχιερατικού επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Τριάδος Κατηχωρίου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίας Τριάδος Μηλεών
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

 



Ζαγορά Πήλιο