Βράβευση αριστούχων μαθητών στο Ανήλιο και τη Ζαγορά

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-06-26 10:14:11
Βράβευση αριστούχων μαθητών στο Ανήλιο και τη Ζαγορά

Με τη βράβευση αριστούχων μαθητών από τον επιχειρηματία κ. Βασίλη Καραλή χρωματίστηκε η γιορτή λήξης στο Δημοτικό Σχολείο Ανηλίου. Η εκδήλωση περιελάμβανε διάφορα μουσικοθεατρικά και χορευτικά δρώμενα με τα παιδιά να κερδίζουν το χειροκρότημα των πολλών παρευρισκόμενων.
Συνεχίζοντας μια παράδοση που κρατά τουλάχιστον 23 χρόνια ο επιχειρηματίας κ. Βασίλης Καραλής προχώρησε στη βράβευση των αριστούχων μαθητών από τα Δημοτικά Ζαγοράς και Ανηλίου αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον του όχι μόνο για τους μαθητές του Βόλου αλλά και της περιφέρειας.
Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της σχολικής γιορτής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Ανηλίου Κισσού, όπου παίχτηκε το θεατρικό «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» από τους μαθητές του Δημοτικού, έγινε αποχαιρετιστήριο στους μαθητές της ΣΤ’ και ακολούθησαν χοροί από όλες τις τάξεις του σχολείου.
Στο τέλος ακολούθησε η βράβευση αριστούχων μαθητών από τον κ. Βασίλη Καραλή. Τα ονόματα μαθητριών που βραβεύτηκαν, ήταν τα εξής: Κωνσταντίνα Γιουβανίδη, Ειρήνη Μήτρου και Άντζελα Λέρα.

Ο κ. Καραλής βράβευσε και δύο αριστούχους μαθητές, τους Κωνσταντίνο Αλβέρη και Γιώργο Ντάβρα, από το δημοτικό σχολείο Ζαγοράς.
«Βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά, κοντά στην παιδεία και τον πολιτισμό, και με αυτά τα βραβεία που τα διαθέτουμε εδώ και 23 χρόνια, θέλουμε να τιμήσουμε την αριστεία και την αξιοσύνη» τόνισε ο κ. Καραλής.
Σημειώνεται πως από την επιχείρηση του κ. Βασίλη Καραλή βραβεύτηκαν το περασμένο Σάββατο 250 και πλέον αριστούχοι μαθητές Δημοτικών του Νομού στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων και η οποία εξελίσσεται σε θεσμό.
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της δημοτικής παιδείας για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση κ. Απόστολος Σουλδάτος που δήλωσε πως «ο επιχειρηματίας κ. Βασίλης Καραλής με την κοινωνική προσφορά που τον διακρίνει, επέλεξε να προσφέρει τη χαρά της πρωτιάς στους μαθητές που αρίστεψαν. Εμείς ως Δήμος στεκόμαστε δίπλα στους γονείς και τους δασκάλους και σαν πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κάνουμε τα πάντα για να έχουν τα παιδιά μας τα καλύτερα εφόδια για να συνεχίσουν στη ζωή μας».

Ο διευθυντής του Δημοτικού κ. Δημήτρης Κυπαρισσάκος επισήμανε πως «το σχολείο μας ενθαρρύνει την αριστεία, προσφέρει κίνητρα στους μαθητές για να γίνουν ακόμη καλύτεροι και είναι ανοικτό στο πνεύμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».
Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού κ. Βαρβάρα Αρχοντάκη δήλωσε πως «σαν πρόεδρος ευχαριστώ τον κ. Καραλή για την ευγενική προσφορά στους μαθητές και τους δασκάλους μας για την εποικοδομητική δουλειά που γίνεται στα παιδιά. Συνεχίζουμε για ακόμη περισσότερες δράσεις».



Ζαγορά Πήλιο