Στις θέσεις τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για τις εκλογές της Κυριακής στη Μαγνησία

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-07-04 05:00:41
Στις θέσεις τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για τις εκλογές της Κυριακής στη Μαγνησία

Σε ετοιμότητα είναι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που θα στελεχώσουν τα 361 εκλογικά τμήματα και τα τρία μικτά τμήματα ετεροδημοτών που θα λειτουργήσουν στη Μαγνησία την Κυριακή για τις εθνικές εκλογές.
Τονίζεται ότι τα τρία τμήματα ετεροδημοτών για δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς θα λειτουργήσουν σε αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Βόλου, στην οδό Κύπρου.

Στο Νομό τη ψήφο των πολιτών διεκδικούν 18 συνδυασμοί, οι οποίοι έχουν φέρει στα γραφεία της αντιπεριφέρειας επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων, ενώ σημειώνεται πως μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι δύο σταυροί σε υποψήφιους.
Σε περίπτωση που εκ παραδρομής μπει και τρίτος σταυρός, το ψηφοδέλτιο δεν ακυρώνεται, αλλά καταμετράται υπέρ του συνδυασμού και οι ψηφοφόροι για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης.
Χθες συνεχίστηκε η παράδοση των κλητηρίων στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ενώ αιτήσεις για να εξαιρεθούν για διαφόρους λόγους υπέβαλαν περίπου 90 άτομα.



Ζαγορά Πήλιο