«Μαζί δημιουργούμε το μέλλον για τον τόπο μας»

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-07-07 06:50:34
«Μαζί δημιουργούμε το μέλλον για τον τόπο μας»

του Γιώργου Καλτσογιάννη*

Η μεγάλη ώρα της πολιτικής αλλαγής έφτασε. Στις 7 Ιουλίου μας δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας και να δημιουργήσουμε μια φωτεινή και αναγεννημένη Ελλάδα.
Μετά από 4,5 χρόνια υπανάπτυξης, φτώχειας και μιζέριας, έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία την Κυριακή 7 Ιουλίου να βγούμε από το τέλμα και τη στασιμότητα και να πορευτούμε σε δρόμους δημιουργικούς.
Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν έτοιμο το σχέδιο για μια ισχυρή ανάπτυξη, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Υπάρχει έτοιμο το πρόγραμμα δράσεων, ώστε η χώρα μας να διαθέτει κοινωνική συνοχή, οικονομική ευημερία, πολιτική σταθερότητα και ασφάλεια στα σύνορά της.
Το κυριότερο να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς, ώστε να σταματήσει η αιμορραγία της ξενιτιάς των νέων μας και η γήρανση του πληθυσμού.
Η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά έφτασε. Με ενότητα και σχέδιο. Με σεβασμό στις αξίες και τους θεσμούς. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.
Σε αυτή τη νέα ευκαιρία για τη χώρα, καταθέτω τις γνώσεις και τη διάθεσή μου για προσφορά. Συμμετέχω με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στον μεγάλο αγώνα για να αλλάξουμε τον τόπο.

Και, επειδή στη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται, τίποτε δεν έρχεται ως δεδομένο, έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτό τον τόπο, εδώ ζω και εδώ κάνω τα σχέδια και τα όνειρά μου με την οικογένειά μου, τους συγγενείς, τους φίλους, όλους τους πολίτες.
Αγάπησα τη γνώση και σπούδασα τη Νομική επιστήμη. Λάτρεψα τον αθλητισμό και τα σπουδαία ιδεώδη του, μια αγάπη που κληροδότησα και στα παιδιά μου.
Νυμφεύτηκα μια εξαίρετη κοπέλα, τη Λία, και αποκτήσαμε τρείς σπουδαίες κόρες.
Επαγγελματικά προχώρησα με μεγάλη επιτυχία προασπίζοντας το δίκαιο των συνανθρώπων μου.
Από τον πατέρα μου έχω μάθει να αγωνίζομαι στη ζωή, να μην στέκομαι στο περιθώριο. Από τη μητέρα μου διδάχτηκα την αξιοπρέπεια και το υψηλό φρόνημα. Από τη σύζυγό μου την αγάπη και θυσία και από τα παιδιά μου την ελπίδα.

Θέλω να αγωνιστώ για τις κόρες μου, για να μπορώ να τις κοιτώ στα μάτια και να μην αισθάνομαι ντροπή γιατί δεν προσπάθησα, αλλά και για τα παιδιά όλου του κόσμου. Θέλω να κερδίσω μάχες για την Ελλάδα μας, για την πόλη μας και
τους ανθρώπους της. Θέλω να ζήσω σε έναν καλύτερο τόπο με ευτυχισμένους ανθρώπους, χαμογελαστούς, αισιόδοξους, συμπονετικούς, καλοσυνάτους.
Έχω τη γνώση, έχω το όραμα, έχω την ικανότητα. Γι’ αυτό στέκομαι μπροστά σας και σας ζητώ να με στηρίξετε τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην ελληνική βουλή στην προσπάθειά που κάνω για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, για ένα καλύτερο μέλλον για τη Μαγνησία και τη χώρα.
Μαζί θα κερδίσουμε αυτά που μας αξίζουν. Μαζί θα κερδίσουμε ξανά τη ζωή μας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και όσους με στηρίξετε αλλά και όσους όχι. Να είστε σίγουροι ότι όλοι μας κάπου θα συναντηθούμε.
(Site: gkaltsogiannis.gr)

*υποψήφιου βουλευτή Νέας Δημοκρατίας



Ζαγορά Πήλιο