Εκδηλώσεις στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Όλα τα νέα
myvolos.net
2019-07-19 16:20:24

Εκδήλωση-αφιέρωμα στον Πλατανιά: «Ο Πλατανιάς στο πέρασμα του χρόνου» και «Αθλητικό Καλοκαίρι», είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα, με στόχο την ανάπτυξη της πολιτιστικής γνώσης και συνείδησης για την ιστορία, την αξία και σημασία του Πλατανιά και της ευρύτερης περιοχής θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου 2019,  εκδήλωση-αφιέρωμα στον Πλατανιά με θέμα «Ο Πλατανιάς στο πέρασμα του χρόνου» ενώ της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική βραδιά. Πρόκειται για πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πλατανιά  «Η ΣΗΠΙΑΔΑ» ενώ προβλέπεται να συμμετέχουν επίσης το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου, το Κέντρο Θεσσαλικών Ερευνών και ο Σύλλογος απανταχού Προμυριωτών. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πλατανιά  «Η ΣΗΠΙΑΔΑ».

Ο Αθλητικός Όμιλος Ζαγοράς «Κένταυρος» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το «Αθλητικό Καλοκαίρι» που θα πραγματοποιηθεί στη Ζαγορά και στο Χορευτό Πηλίου στις 20 και 21 Ιουλίου 2019.

Το Αθλητικό Καλοκαίρι διοργανώνεται για 19η συνεχή χρονιά και έχει καταστεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του νομού μας προσελκύοντας αθλητές και θεατές από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Η εκδήλωση συμβάλλει στην ανάπτυξη και διάδοση των αθλημάτων ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Τέλος επισημαίνεται ότι  συμμετέχοντες και θεατές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αξιοθέατα του νομού μας συμβάλλοντας καθοριστικά στην τουριστική  προβολή του.

 



Ζαγορά Πήλιο