Δέσμευση Παν. Κουτσάφτη για νέα συμφωνία ευθύνης

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2019-08-29 18:04:52

Για νέα συμφωνία ευθύνης με τους πολίτες του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου δεσμεύτηκε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής.
Όπως είπε, η εμπιστοσύνη του κόσμου, δίνει δύναμη στη νέα Δημοτική Αρχή να συνεχίσει να μάχεται για την υλοποίηση του οράματος για έναν Δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό και ανθρώπινο και για ένα καλύτερο αύριο στο Βόρειο και Ανατολικό Πήλιο.
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσάφτη, ο όρκος αποτελεί καθήκον και δέσμευση για τη νέα Δ.Α., ώστε να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των πολιτών και για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος, μέσα από τις αντίξοες συνθήκες της δύσκολης αυτής εποχής που όλοι βιώνουμε.
«Η τετραετία που αρχίζει είναι ένα νέο ξεκίνημα αλλά και μια λογική συνέχεια. Έχουν μπει τα θεμέλια, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις, αναλάβαμε κρίσιμες πρωτοβουλίες. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε από την αρχή. Γνωρίζετε ποιοί κράτησαν τον Δήμο όρθιο, ποιοί πάλεψαν απέναντι σε πρωτοφανείς φυσικές καταστροφές να διατηρηθεί η αναπτυξιακή πορεία και η κοινωνική συνοχή στο Πήλιο», επισήμανε ο δήμαρχος, που πρόσθεσε ότι οι εκλογές ανήκουν στο παρελθόν και από σήμερα όλοι κοιτάζουν μπροστά για μια νέα αρχή.
Τέλος, επισήμανε ότι με οδηγό τα πεπραγμένα στην προηγούμενη θητεία, η νέα Δ.. στέκεται μπροστά στους εντολείς της για να τους διαβεβαιώσει πως θα εργαστεί για καλύτερη ζωή για όλους με δουλειά και δουλειά.

The post Δέσμευση Παν. Κουτσάφτη για νέα συμφωνία ευθύνης appeared first on Magnesia News.



Ζαγορά Πήλιο