Αθ. Παπούλια δωρίζοντας όχημα στην Αστυνομία Ζαγοράς: «Έκανα αυτό που μου είπε η καρδιά μου»

Όλα τα νέα
myvolos.net
2019-09-09 16:01:07

Με ένα ακόμη όχημα, το δέκατο περίπου που προέρχεται από δωρεές ιδιωτών και εταιριών, ενισχύθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και ειδικότερα ο Αστυνομικός Σταθμός Ζαγοράς παραλαμβάνοντας σήμερα ένα ολοκαίνουργιο FORD τύπου 4X4 (Ecosport Business TDIESEL), αξίας περίπου 25.000 ευρώ, δωρεά της Ζαγοριανής κ. Αθανασίας Παπούλια – Παρνέλλι, η οποία ζει στην Ουάσιγκτον, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με μεγάλη κάβα.

Από μικρό παιδί, βίωσε το σκληρό πρόσωπο της ζωής καθώς σε ηλικία 7,5 χρονών, οι φτωχοί γονείς της στη Ζαγορά, την έστειλαν υπηρέτρια σε πλούσια οικογένεια μέχρι την ηλικία των 23 ετών έφυγε στην Αμερική όπου δούλεψε ως σερβιτόρα για 8 χρόνια μέχρι να κάνει το επιχειρηματικό της εγχείρημα, το οποίο αποδείχτηκε εξαιρετικό και σήμερα διαθέτει δύο καταστήματα και οικονομική επιφάνεια η οποία της επιτρέπει να βοηθάει τους συγγενείς της στην Ζαγορά αλλά και να υλοποιεί δωρεές όπως η συγκεκριμένη προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

«Έπρεπε να κάνω το σωστό, να βοηθήσω το χωριό μου όπου μπορώ. Στη Ζαγορά πήγα να ευχαριστήσω τους αστυνομικούς για κάτι που είχα ζητήσει και είδα ότι τους έλειπε το αυτοκίνητο. Ευχαριστώ την Αστυνομία Ζαγοράς για την καλοσύνη τους. Έκανα αυτό που μου είπε η καρδιά μου και η συνείδησή μου ως Ελληνίδα που ζει στο εξωτερικό. Έκανα αυτό που μπορούσα για να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Έχω μεγάλο σεβασμό για την αστυνομία και για τη δουλειά που κάνουν» ανέφερε συγκινημένη, αποδεχόμενη αναμνηστικά από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Β. Καραϊσκο, τον επικεφαλής του ΑΣ Ζαγοράς, Υπαστυνόμο Α’ Γ. Κατσιντέλια ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Απ. Κοντογιώργο.

Στη σημαντική υποστήριξη του έργου της ΕΛΑΣ από ανιδιοτελείς πολίτες, αναφέρθηκε ο κ. Β. Καραϊσκος, ευχαριστώντας την κα Παπούλια-Παρνέλλι ενώ ο Δήμαρχος κ. Κουτσάφτης, χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση την δωρήτρια:«Είναι μεγάλης σημασίας γιατί είχαμε τεράστια ανάγκη από αυτόν τον εξοπλισμό καθώς θα είναι καλύτερη η αστυνόμευση.  Επίσης ξυπνάει το παρελθόν του χώρου. Στη Ζαγορά υπήρξαν πολλοί που ξενιτεύτηκαν, έκαναν χρήματα και δημιούργησαν αυτό που ξέρουμε. Η δωρεά είναι ένα παράδειγμα για όλους να βοηθήσουν τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου».

 



Ζαγορά Πήλιο