Αυξημένη κίνηση 50% στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Έκτακτα δρομολόγια για Αθήνα-Θεσσαλονίκη από Μαγνησία

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-12-24 06:02:29

Αυξημένη κατά τουλάχιστον 50% είναι η κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, ενώ έχουν προστεθεί έκτακτα δρομολόγια από και προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης και στις υπόλοιπες γραμμές τα λεωφορεία ξεκινούν με υψηλή πληρότητα για την Πάτρα, τα Γιάννενα, το Αγρίνιο, τη Λαμία, αλλά και για τις υπόλοιπες θεσσαλικές πόλεις.
Ήδη από την περασμένη Πέμπτη η κίνηση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη «χτύπησε κόκκινο» και χρειάστηκε να προστεθούν επιπλέον από τα κανονικά δρομολόγια για να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.
Οι περισσότεροι ήταν φοιτητές που αναχωρούσαν για τις εστίες τους και τα μέρη καταγωγής τους για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κοντά στις οικογένειές τους.

Παράλληλα πληρότητα υπάρχει και στις υπόλοιπες γραμμές οι οποίες συνδέουν τον Βόλο με τη Δυτική Ελλάδα, τη Στερεά, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο.
Φέτος επειδή τα Χριστούγεννα πέφτουν Τετάρτη, ενώ και η Πέμπτη είναι αργία δεν είναι λίγοι αυτοί που πήραν άδεια την Παρασκευή για να καθίσουν ένα πενθήμερο γεγονός στο οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρη Κολυνδρίνη οφείλεται σε έναν βαθμό η αυξημένη κίνηση που υπάρχει αυτή την περίοδο.
Τα υπάρχοντα δρομολόγια επαρκούν, όμως για να καλύψουν και τις ανάγκες αυτών που θέλουν να μετακινηθούν εντός Μαγνησίας, όπως στα χωριά του Πηλίου, στην περιοχή του Αλμυρού και του Βελεστίνου. Σε περίπτωση που απαιτηθεί, θα μπει κάποιο έκτακτο, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο επιβατικό κοινό.
Για άλλη μία χρονιά επισκέπτες και Βολιώτες επέλεξαν τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας για τη μετακίνησή τους, ενώ το επόμενο μεγάλο κύμα αναμένεται για τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς και το ακόμα μεγαλύτερο μετά τις γιορτές, όπου θα αναχωρήσουν επισκέπτες, αλλά κυρίως οι φοιτητές που ήρθαν στον Βόλο για να περάσουν τις γιορτινές ημέρες.



Ζαγορά Πήλιο