Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στην ευεργέτιδα κα Αθανασία Παπούλια – Παρνέλλι

Όλα τα νέα
myvolos.net
2020-01-24 12:14:14

Την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά της ευεργέτιδας κ. Αθανασίας Παπούλια – Παρνέλλι , η οποία κατάγεται από την Ζαγορά, αναγνώρισε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Με την ίδια απόφαση, κατόπιν προτάσεως του Αντιδημάρχου κ. Αποστ. Κοντογιώργου,  εκδόθηκε ευχαριστήρια επιστολή για την επιβράβευση της ευγενικής χειρονομίας της κας Αθανασίας Παπούλια – Παρνέλλι, η οποία όχι μόνο βρίσκεται ολόψυχα δίπλα στις ανάγκες της ιδιαίτερης πατρίδας της αλλά αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Προς κα Αθανασία Παπούλια – Παρνέλλι,

Αγαπητή κα Αθανασία Παπούλια – Παρνέλλι,

Με την υπ’αριθμό 258/2019 ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου, αναγνώρισε την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά σας και ειδικότερα τη διάθεση μέσων και εξοπλισμού στον Αστυνομικό Σταθμό Ζαγοράς και στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Η πραγμάτωση αυτής της δωρεάς, αποδεικνύει όχι μόνο την ανιδιοτελή στήριξή σας στο έργο και την αποστολή φορέων της τοπικής κοινωνίας αλλά αποτυπώνει την άσβεστη αγάπη σας για την ιδιαίτερη πατρίδα σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η πολύτιμη αρωγή σας, έρχεται ακόμη να επαναβεβαιώσει την μακρά ιστορία ευεργετών της περιοχής μας, ανθρώπων οι οποίοι χωρίς να τους ζητηθεί βοήθεια, έστρεψαν το ενδιαφέρον τους εκεί όπου υπάρχει ανάγκη και βοήθησαν τον τόπο τους.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερο δημοσιονομικό περιβάλλον μετά από χρόνια κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, καλούμαστε ως Δήμος αλλά και ως κοινωνία, να διαδραματίσουμε έναν ευρύτερο ρόλο και να καλύψουμε ακόμη μεγαλύτερα κενά.

Υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες, ενισχύουμε δράσεις για ένα ισχυρό δίκτυο αλληλεγγύης και είναι χρέος μας να ενθαρρύνουμε συνεργασίες με όσους προσφέρονται να βοηθήσουν.

Η δωρεά σας έρχεται την κατάλληλη στιγμή, τώρα που οι ανάγκες έχουν αυξηθεί και τα μέσα που διατίθενται λιγοστεύουν.

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε και το μήνυμα της μεγάλης δωρεάς σας, έρχεται να επισημάνει αυτό ακριβώς.

Δεχθείτε τις ευχαριστίες μας και διατηρείστε την ίδια ζεστασιά στην ψυχή σας για την ιδιαίτερη πατρίδα σας.

Με εκτίμηση

ο Δήμαρχος

Παν. Κουτσάφτης

 



Ζαγορά Πήλιο