Θετικός ο Υφ. Μεταφορών Γιαν. Κεφαλογιάννης να εκχωρηθεί ο Περιφερειακός Βόλου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (εικόνες & video)

Όλα τα νέα
myvolos.net
2020-02-15 14:37:50

Με θετική διάθεση θα εξετάσει το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών το αίτημα του Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού για εκχώρηση της αρμοδιότητας του Περιφερειακού δρόμου Βόλου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δήλωσε σήμερα από τον Βόλο, απαντώντας σε ερώτηση του MYVOLOS.NET, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

VIDEO

Στην κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, ο Περιφερειάρχης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι Δήμαρχοι Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης, Ρ. Φεραίου κ. Δ. Νασίκας, Νοτίου Πηλίου κ. Μ. Μιτζικός και άλλοι αυτοδιοικητικοί, έθεσαν διάφορα θέματα αρμοδιότητας του κ. Κεφαλογιάννη, ζητώντας λύσεις σε προβλήματα που ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια τη Μαγνησία όπως οδικά δίκτυα κ.α.

Ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε σε δηλώσεις του πως σχημάτισε μια πλήρη εικόνα με τα ζητήματα της περιοχής τα οποία θα εξετάσει θετικά.



Ζαγορά Πήλιο