Ομοφωνία στο ΔΣ Ζαγοράς – Μουρεσίου για προγραμματική με την Περιφέρεια για αποχετευτικό δίκτυο και βιολογικό

Όλα τα νέα
myvolos.net
2017-08-05 11:39:15

Ομόφωνα εγκρίθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τιν Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ωρίμανση της μελέτης προϋπολογισμού 300.000 ευρώ με στόχο την κατασκευή βιολογικού καθαρισμού και αποχετευτικού δικτύου στην δημοτική κοινότητα της Ζαγοράς.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων για αντικατάσταση φωτισμού» και εξουσιοδότηση Δημάρχου και του αναπληρωτή του, προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και στην υπογραφή των απαιτούμενων εγγράφων, σύμφωνα με εισήγηση του αρμόδιου Τμήματος του Δήμου.

Επί του θέματος το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων για αντικατάσταση φωτισμού» και εξουσιοδότηση Δημάρχου και του αναπληρωτή του, προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και στην υπογραφή των απαιτούμενων εγγράφων, σύμφωνα με εισήγηση του αρμόδιου Τμήματος του Δήμου.
Ομόφωνα επίσης έγινε έγκριση της μελέτης του έργου με τίτλο: Διαμόρφωση χώρου και κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 – Αθλητικός Χώρος «ΚΩΛΕΤΗ» Δ.Κ. Ζαγοράς, της μελέτης του έργου με τίτλο: Διαμόρφωση αύλειου χώρου Νηπιαγωγείου στη συνοικία « Σωτήρος» Δ.Κ. Ζαγοράς και της μελέτης του έργου με τίτλο: Εσωτερική Οδοποιία Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Αποφασίστηκαν επίσης ομόφωνα η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Ρήγα Φεραίου για την εκτέλεση της Πράξης: «Προμήθεια συστημάτων θέρμανσης και φωτιστικών σωμάτων για την ενεργειακή, αισθητική και κτιριολογική αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων και των υπαίθριων χώρων αυτών, του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου», η αποδοχή απόφασης της Εταιρίας Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. ( Ε.Α.Π.  Α.Ε.) – Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α., περί μεταβίβασης μετοχών από Αγροτικό Συνεταιρισμό Ξουριχτίου, σύμφωνα με εισήγηση του κ. Δημάρχου.
και η εκπροσώπηση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου , στην  Εταιρία  Ανάπτυξης Πηλίου Α.Ε. ( Ε.Α.Π. Α.Ε.) – Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. , κατόπιν εισηγήσεως του κ. Δημάρχου.

 

 

 

 



Ζαγορά Πήλιο