Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού χθες στη Μαγνησία

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2020-10-15 05:57:32

Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού χθες στη Μαγνησία. Το πρώτο εντοπίστηκε στο δημαρχείο του Βόλου, δύο στη Σκιάθο και ένα στη Σκόπελο.
«Πανικός» χθες στο δημαρχείο του Βόλου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τους ελέγχους για κορωνοϊό. Υπάλληλος που λόγω της φύσης της εργασίας του είχε επαφή με όλα τα τμήματα και δεκάδες εργαζόμενους, διαγνώστηκε με κορωνοϊό και πολλοί υπάλληλοι τέθηκαν σε οικειοθελή καραντίνα λαμβάνοντας άδεια, για προληπτικούς λόγους. Στο μεταξύ με αφορμή ερωτήσεις για τη διενέργεια των δωρεάν rapid test σε πολίτες του Βόλου διευκρινίζει ότι αυτά θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι αναγκαίες διαδικασίες και σύντομα θα υπάρξει πλήρης και λεπτομερής ανακοίνωση. Στο μεταξύ, σε καραντίνα τέθηκαν και δύο υπάλληλοι του δήμου Αλμυρού που μετείχαν στο υπηρεσιακό συμβούλιο, όπου δύο μέλη του εντοπίστηκαν με κορωνοϊό. Στη Σκιάθο εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού. Το ένα πρόκειται για τη σύζυγο ενός επιχειρηματία που ασθένησε και το δεύτερο αφορά σε έναν 57χρονο που χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οδηγήθηκε για νοσηλεία στο πανεπιστημιακό. Το τελευταίο κρούσμα αφορά 61χρονο άντρα από τη Σκόπελο που νοσηλεύεται σε μονάδα αρνητικής πίεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθεί εντολή για μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται πιο σοβαρά περιστατικά.Ζαγορά Πήλιο