Θα προσλάβει 11 συμβασιούχους ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2021-01-21 08:41:57

Πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, έξι μηνών, 11 ατόμων, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, εξαιτίας της ανάγκης λήψης προληπτικών ή κατασταλτικών μέτρων, λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας, που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, ανακοίνωσε ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Πρόκειται για ένα άτομο ειδικότητας Δ.Ε. Ηλεκτρολόγων και 10 άτομα ειδικότητας Υ.Ε. Εργατών Καθαριότητας, με διάρκεια σύμβασης από την υπογραφή, μέχρι 5 Ιουλίου 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, εντός επτά ημερών από τη δημοσίευση της απόφασης, να υποβάλουν την αίτησή τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected] και κατ’ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, Άγ. Γεώργιος, Τ.Κ. 37001, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Γάκη Σπυριδούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.124).

The post Θα προσλάβει 11 συμβασιούχους ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου appeared first on Magnesia News.



Ζαγορά Πήλιο