Για τα Δημοτικά Τέλη αποφασίζει ξανά ο Δήμος Ζαγοράς- Μουρεσίου

Όλα τα νέα
magnesianews.gr
2021-02-16 07:30:38

Για την αναπροσαρμογή ή όχι των δημοτικών τελών θα αποφασίσει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαγοράς – Μουρεσίου, μετά την ακύρωση της προηγούμενης απόφασης, από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας. Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, θα γίνουν δύο συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής Skype.
Στις 12.30 μ. θα γίνει τακτική συνεδρίαση με θέματα συζήτησης την εκ νέου λήψη απόφασης περί αναπροσαρμογής ή μη του Τέλους Φωτισμού & Καθαριότητας για το έτος 2021, περί αναπροσαρμογής ή μη του Τέλους Ύδρευσης για το έτος 2021 και περί αναπροσαρμογής ή μη των Δημοτικών Τελών των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων (τύπου Airbnb) για το έτος 2021.
Επίσης, θα ληφθεί απόφαση περί καθιέρωσης εικοσιτετράωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και απόφαση για «Κατάταξη αθλητικών χώρων δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4479/2017», μετά από εισήγηση του αρμόδιου Τμήματος του Δήμου.
Την ίδια μέρα στις 2 μ.μ., θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου και Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης.

The post Για τα Δημοτικά Τέλη αποφασίζει ξανά ο Δήμος Ζαγοράς- Μουρεσίου appeared first on Magnesia News.



Ζαγορά Πήλιο